Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtrot repareren en schilderen achterzijde van de woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtrot repareren en schilderen achterzijde van de woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtrot repareren en schilderen achterzijde van de woning

Buiten schilderwerk van de woning

Het betreft eengezinswoning, deze moet eerst gegrond worden en daarna wil ik laten verven (kozijnen, deuren). Bij de voordeur is houtrot bij de drempel. Dit wil ik repareren of indien nodig vervangen. Tevens bij de schuur aan de voorkant een aantal houten latten die geschilderd moeten worden.

Kozijnen repareren en schilderen

Graag ontvang in een offerte voor het schilderen van de kozijnen. Op de begane grond zijn er 8 kozijnen en op de eerste verdieping 2. Daarnaast zijn er 2 gevallen van houtrot die gerepareerd moeten worden.

Houtrot kozijn dakkapel herstellen en schilderen

De dakkapel is over de gehele breedte van het huis aanwezig, 6 meter. Deze heeft behoorlijke houtrot op het liggende kozijn, ongeveer over 2 meter. Ik zou dit graag willen laten repareren en gehele dakkapel laten schilderen.

Kozijnen repareren en schilderen

Wij willen graag van houtrot aan de binnenzijde van de kozijnen in de slaapkamer af en graag de kozijnen strak in de verf hebben staan, nu is het slecht geverfd door vorige eigenaars, het is nooit onderhouden

Houtrot repareren en schilderen achterzijde van de woning

Het gaat om de reparatie van het houtrot kozijnen aan achterzijde woning, op de begane grond, 200 x 170 cm, 200 x 200 cm, en op de eerste verdieping, 150 x 200 cm & 150 x 170 cm: Al het huidige schilderwerk aan de achterzijde van de woning ontvetten, schuren, geheel overgronden en aflakken. Zonnescherm de-hermonteren. Houtrot herstel te weten: 1 x tussen ligger repareren 1 x ongeveer 40 cm van de tussen staander repareren 1 x onderdorpel repareren 1 x ongeveer 40 cm beplating repareren incluseif HWA de-hermonteren Diverse ramen uit- en inbouwen, eventuele glasbreuk uitgesloten, Daar waar nodig nieuwe glaslatten aanbrengen Achter een deurstel de omtrekspeling verhelpen en schaven.

Kozijnen met houtrot repareren en schilderen

Wij zouden graag onze houten kozijnen willen laten herstellen. Dat wil zeggen eventuele houtrot vervangen en daarna de gehele kozijnen van 2 verdiepingen inclusief voordeur schilderen.

Kozijnen schilderen, boeidelen schilderen en houtrot repareren

Het betreft het schilderen van 8 kozijnen en 16 meter boeideel. Er is ook houtrot aanwezig wat aangepakt zal moeten worden. Het werk is aan de voor- en achterzijde van de woning.

Houten kozijnen repareren en schilderen

Voorkant eengezins tussenwoning moet er goed uitzien voor verkoop. Dus door houtrot aangetaste buiten deurkozijn moet deels worden vervangen + buiten kozijn voorraam moet weer keurig worden geschilderd. Eventueel ook achter buiten kozijnen bij de tuin bijschilderen. Grote kozijnen. Kleur wit. Alleen begane grond want boven is alles kunststof.

Buitenkozijnen houtrot repareren optioneel ook verven

Een groot buitenkozijn heeft een aantal rotte plekken. Ik wil deze plekken laten repareren. Ik weet niet of boven ook rotte plekken zijn. Dat moet bekeken worden. En optioneel wil ik alle kozijnen met een lichte kleur laten verven. Ik ben 2 weken thuis dus u zou ook bij mij langs kunnen komen om de situatie te bekijken.

Reparatie- en schilderwerk aan een kozijn

Voor de verkoop van mijn woning wil ik mijn buitendeurkozijn laten repareren en daarna op nieuw laten opschilderen. Het kozijn heeft rechts onder een stukje houtrot zitten, dit wil ik hersteld hebben en daarna het gehele kozijn weer netjes opgeschilderd hebben. Ik wil het kozijn graag dezelfde kleur hebben als nu.

Partners

Partners van Casius