Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten tafel schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten tafel schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten tafel schilderen

Marokkaanse banken schilderen

Graag zou ik een indicatie willen ontvangen voor het schilderen van 4 houten banken, een houten ronde tafel en 2 houten hoekbanken. De precieze afmetingen van de bank is voor mij niet bekend. Het hout willen wij graag laten schilderen in een andere kleur.

Houten tafel schilderen

We have a dinner table with the dimensions of widht 100 cm - lenght 180 cm. We would like to have a lighter color for this table, could you please advise us about the price?

Tafel laten schuren en lakken

Ik wil graag een grote houten eettafel (die nu door de lak een donkerrode houtkleur heeft) laten schuren zodat deze een 'natuurlijke' houtlook krijgt. De tafel is ongeveer 2 meter lang. Ik hoor heel graag of dit mogelijk is en zo ja, graag een kostenindicatie. Ik kan de tafel eventueel zelf ergens naartoe brengen! Geen antiek restaurateurs, die heb ik al geprobeerd maar vond ik te duur. Het hoeft niet te glimmen maar wel dat je er een bord op kunt zetten zonder kringen daarna, dus graag een daarbij passende beschermlaag.

Verven van meubels

Wat kost het om houten landelijke meubels te laten verven. Salon tafel, buffetkast, dressoir kastje, Tv meubel. Nu is het in de kleur rall wit. Meubels gekocht bij zittenenliggen. Nl Ik wil ze graag zwart hebben.

Houten tafel laten schuren en lakken

Onze eikenhouten eettafel heeft onderhoud nodig: licht schuren en lakken van het blad inclusief rand en poten. Het gaat om een tafel van 180 * 80 + onderrand van 10 cm hoog + 4 vierkante poten. Eventueel meenemen van 2 uitschuifbladen (50*80 cm groot). Dit onderhoud kan bij mij thuis gebeuren, laatste keer dat grof onderhoud is uitgevoerd is ruim 9 jaar geleden. Mijn wens is licht schuren en daarna stevige (transparante) lak zodat houtlook intact blijft. Het is een vrij grof blad, geen antiek (tafel is ongeveer 20 jaar oud). Ik verwacht inschatting van uren benodigd en uurtarief. Woonplaats is Houten.

Onderzijde van een eettafel wit schilderen

Wij hebben een grote eettafel met een houten blad. We willen de onderzijde van de tafel, de poten en ook 4 lades, wit laten schilderen. We horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Houten tafel en aanrechtblad laten lakken

IK wil onze eettafel van 290 bij 110 laten schuren en lakken. De toplaag is nu gewaxt en lelijk. Schuren en lakken lijkt het beste. Daarnaast hebben we ook een aanrecht wat opnieuw gelakt moet worden. 385 x 60. Echter dat is inclusief fornuis en spoelbakken (2).

Houten tafel schuren en waxen

We willen graag onze tafel afschuren en opnieuw in de was zetten. Kun u onze tafel afschuren? Zo ja, wat is de prijs?

Vloer, tafel en muur schilderen

De werkzaamheden zijn als volgt: - houten tafel schuren en opnieuw in beits of olie zetten; - houten vloer licht schuren en opnieuw in was of olie zetten, 70 m2; - muren schilder woonkamer 70 m2; - paar beschadigingen in een gestuukte muur repareren.

Tafel schuren en opnieuw lakken

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten schuren en lakken van een eiken houten tafel. Het tafelblad is 0.90 x 1.33 meter groot. Gewenste lak is E40.