Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten boeidelen schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten boeidelen schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten boeidelen schilderen

Houten boeidelen schilderen

Het gaat om een rand van ongeveer 12 meter als grens van mijn benedenwoning en het balkon van de bovenburen (2.5 meter hoogte). De onderkant en zijkant (beiden ongeveer 15 cm) hebben achterstallig onderhoud. Kunt u mij een prijsopgave geven?

Hele huis schilderen aan de buitenkant

Het betreft een 2 onder 1 kap woning waarbij de voor-, zij- en achterkant mag worden geschilderd. Totale oppervlakte durf ik niet te zeggen, maar het gaat om alle kozijnen, deuren, boeidelen en dakkapellen, inclusief materiaal. Er is ook een houten serre en een aangebouwde schuur die ook gedaan moeten worden. Bijgeleverde afbeelding is de achterkant van de woning ter indicatie.

Buitenschilderwerk aan vrijstaande nieuwbouw

Het gaat om het schilderen van een vrijstaand nieuwbouwhuis van buiten en de houten veranda van binnen plus de paleness en boeidelen. Het gaat om 8-10 ramen, een uitbouw met boeideel en de dakranden. De dakranden zijn totaal ongeveer 12,5 meter lang.

Binnen- en buiten schilderwerk

Er dient een dichte houten trap met 13 treden in de grondverf geplaatst te worden en afgelakt. Aan de buitenzijde dienen er 6 kozijnen van diverse afmetingen, 1 schuurdeur, een voordeur, een schuifpui en de boeidelen geschilderd te worden.

Voorkant VvE-pand schilderen

We zijn opzoek naar een schildersbedrijf welke de voordeur, kozijnen en overig houtwerk van ons pand op kan schilderen. Het gaat om 13 kozijnen met diverse afmetingen, de boeidelen en een houten balk boven de 2de verdieping. Ik hoor graag of u in de mogelijkheid bent een afspraak met mij te maken op locatie.

Schilderen van de woning aan de buitenzijde

Ik wil graag de bovenverdieping van een 1 gezinswoning (hoekwoning) laten schilderen. Het gaat om 5 kozijnen, windveren, boeidelen (zie bijgevoegde foto's). We hebben houten kozijnen. Verzoek tot een complete offerte, inclusief gebruikte materialen en eventueel voorrijkosten.

Houten boeidelen renoveren

Omdat we binnenkort onze woning willen verkopen, willen we wat onderhoud aan de buitenkant laten verzorgen. Er moet ongeveer 20 meter boeidelen rondom de carport en bijkeuken worden opgeknapt. De verf bladdert hier en daar en er zijn 2 planken waar een hoekje is afgebroken. Wij willen dit graag op heel korte termijn laten opknappen, op budgetvriendelijke wijze. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Binnen- en buitenschilderwerk

Het betreft het schilderwerk aan de binnen- en buitenzijde van een nieuwbouw, ongeveer 1100 m2. Binnen gaat het om de wanden, plafonds en houtwerk. Aan de buitenzijde gaat het om de aftimmering van de lichtstaat, gevelbekleding, hard houten gevel kozijnen, de boeidelen en de overstrek van het dak.

Schilderwerk aan de voorgevel

Wij willen graag een offerte aanvragen voor schilderwerk van een voorgevel van een woning uit ongeveer 1900. Het gaat dan om de dakgoten en boeidelen met pandbrede stenen ornamenten: - 2e etage, drietal schuiframen met 3 stenen ornamenten en pandbrede houten vensterbank. - 1e etage, drietal schuiframen met 3 stenen ornamenten en pandbrede houten vensterbank. - Begane grond, tweetal schuiframen met 2 stenen ornamenten - Entree met 2 voordeuren, posten en bovenlichten, glas in lood

Buitenwerk schilderen van de woning

Het buitenwerk van de woning is voor het laatst volledig geschilderd in 2005. Daarna enkele malen bijgewerkt. Buitenwerk ziet er nog redelijk uit. Op enkele glaslatten zitten rotte plekken. Het gaat om de volgende zaken: - Stalen hekwerk balkon 25,70 meter aan een vierkante buis van 5 x 5 cm. - Houten deuren en kozijnen: 72 m2. - Trespa betimmering: 5,25 m2. - Boeidelen: 1,65 m2. - Onderzijde bij entree: 2,00 m2.