Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstelwerkzaamheden muren en plafonds na daklekkage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstelwerkzaamheden muren en plafonds na daklekkage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstelwerkzaamheden muren en plafonds na daklekkage

Herstelwerkzaamheden muren en plafonds na daklekkage

Na lekkage van het dak (plat dak ongeveer 10 meter) in 2 slaapkamers is er waterschade ontstaan. Ik heb een hoekhuis en de schade zit aan de kant van de buitenmuur, bij een steeg. Opnieuw schilderen denk ik, maar ik weet niet hoeveel schade de muren precies hebben.

Herstelwerkzaamheden schilderwerk

Wij willen onze trappaal, en zijkant van de trap renoveren en schilderen. Ook wil ik de 3 deurkozijnen van staal renoveren. Ook zijn er twee muren van 5 en 15 m2 waar de muur behandeld moet worden in verband met traplijm.

Waterschade aan wanden herstellen

We hebben waterschade gehad en wil graag een offerte ontvangen betreft herstelwerkzaamheden van de wanden. Het gaat een woonkamer van 2.60 meter hoog en 45 m2. De verzekering wil weten wat het gaat kosten, de muren zijn gestuukt er zit spachtelputz op. Ik hoor graag van u.

Schilderwerk in keuken en woonkamer later doen

Ik wil graag een aantal klussen uit laten voeren: 1. Schilderen/spuiten muren in de keuken; 2. Herstelwerkzaamheden waterschade plafond woonkamer; 3. Schilderen/spuiten muur en plafond woonkamer. Betreft totaal ongeveer 50 m2.

Bestaande woning latex spuiten en klein herstelwerk aan stucwerk

Wij zijn op zoek naar bedrijven die kleine herstelwerkzaamheden aan ons stucwerk kunnen verzorgen en daarna 137 m² latex spuitwerk op wanden en plafonds kunnen aanbrengen. Op de muren zit nu spackspuitwerk, op de plafonds diverse ondergronden. Er moeten ongeveer 55 m² vloeren worden afgeplakt. Ik maak graag een afspraak om het werk hier even te beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Woonkamer sauzen en ander schilder- en onderhoudswerk

Ik wil graag de woonkamer laten sausen (wanden en plafond - ongeveer 80 m2), wat schilderwerk (kozijnen binnen) en diverse klusjes in verband met verkoop. Graag wat kleine herstelwerkzaamheden aan de muren en de deur.

Gehele woning schilderen aan de binnenzijde en behangreparatie

Wij hebben tijdens ons verblijf in het buitenland onze woning verhuurd. Nu keren wij erin terug en willen we de woning graag op korte termijn wat laten opknappen. Het is een woning met 3 woonlagen, die we aan de binnenzijde willen laten schilderen. Het gaat om alle muren, plafonds en kozijnen. Ook moeten er herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd aan het glasvliesbehang. De woning is momenteel helemaal leeg. We willen het werk graag zo snel mogelijk laten starten en nodigen bedrijven die op korte termijn tijd hebben graag uit voor het opnemen van het werk.

Herstelwerkzaamheden

Behangen ivm waterschade. Door een lekkage op zolder hebben wij waterschade gehad. Daarom willen wij een offerte ontvangen voor de reparatiekosten. Als het mogelijk is dan ook tapijt aanleggen. En schilderwerk in de slaapkamer. Graag wil ik een offerte op papier of per email, ivm verzekering. Oppervlakte verf: 20.2 m² (2 muren) Oppervlakte behang: 5 m² (plafond) oppervlakte tapijt: 10 m².

Herstelwerkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een schilder die deels een aantal muren gaat verven en deels herstelwerkzaamheden uitvoert op het houtwerk. Omvang project +/- 2 dagen.

Ons project bestaat uit ongeveer 50 m2 ...

Ons project bestaat uit ongeveer 50 m2 schilderwerk van muren. Het betreft vlakken in een kleurstelling. Wel zijn er witte vlakken en rode vlakken te behandelen. Het schilderwerk is vanwege herstelwerkzaamheden.