Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hele pand opfrissen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hele pand opfrissen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hele pand opfrissen

Voorgevel schilderen

Wij willen graag de voorgevel van het hele pand, 4 verdiepingen ongeveer 5 meter breed, opnieuw laten schilderen.

Hele pand opfrissen

Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Stijlkamer schilderen in monumentaal appartement

Ik wil het interieur van mijn monumentale appartement geheel laten schilderen. Ik ben op zoek naar schildersbedrijven die daar ervaring mee hebben en wil met hen op korte termijn het pand bezoeken om de klus te inventariseren. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Ik ben op 7 juni de hele dag en op 8 juni in de ochtend in het pand aanwezig.

Rustiek plafond schuren en hoogglans spuiten

Wij hebben een bovenwoning gekocht in een monumentaal pand en krijgen daarvan op 7 juli de sleutel. Er is daar een groot plafond van 40 m² dat bestaat uit brede houten balken met daartussen kraalschroten. Wij willen dat hele plafond licht laten opschuren en daarna hoogglans laten spuiten. Er staan foto's van de woning op Funda. Het appartement is helemaal leeg, de vloer moet worden afgedekt. We zijn op zoek naar bedrijven die deze klus tussen 8 en uiterlijk 12 juli kunnen verzorgen en ontvangen hiervoor graag een offerte.

Kozijnen herstellen en schilderen

Binnenkort wil ik graag wat houtwerk laten herstellen aan onze vrijstaande bungalow. Het gaat om de onderkant van 2 kozijnen. Van 1 kozijn moet de hele onderdorpel vervangen worden en van een ander kozijn ook een stukje middenstijl. Verder moet er wat houtwerk aan de garage hersteld worden. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw prijsopgave voor het herstelwerk. Het hele pand moet aan de buitenzijde ook geschilderd worden, hierover wil ik ook graag in gesprek. Het pand staat in de 'stille verkoop' en ik wil het graag presentabel houden. U kunt mij bellen voor een afspraak tussen 10:00 en 17:00 uur.

Muren trapopgang, trap en deuren schilderen

Offerte aanvraag betreffende schilderwerk voor een pand gebouwd rond 1900 op de Mauritskade te Amsterdam: Graag losse prijzen voor de volgende onderdelen. Trapopgang voor 1e, 2e, 3e etage en 4e etage. (per etage ca. 2,50 m. Hoog; b. G. Naar 1e iets hoger. Prijs voor het wit schilderen van de muren van de hele trapopgang. Prijs voor het schilderen van de leuningen, plinten, spil, delen naast de vloerbedekking op de trappen, kozijn naar zolderetage en overige houtwerk. Donkerblauw, wordt nader bepaald. Binnenkant buitendeur + kozijn en binnenkant kozijn bovenlicht. Blauw, wordt nader bepaald, deuren naar de afzonderlijke appartementen, gebroken wit (Ral 9001 of 9010, wordt nader bepaald); evt. bijbehorende deurkozijnen in blauw.

We willen de hele woning van binnen ...

We willen de hele woning van binnen schilderen (binnenmuren en plafond). De pand is ongeveer 2 jaren geleden al compleet geschilderd, dus in de grote gedeelte van de woning is allen een laag verf nodig. Er zijn wel 2 wanden (van ongeveer 25 m2 totaal) waar we de kleur willen veranderen van donker blauw/bruin naar licht beige. Daar is ook een beetje stukwerk nodig (enkele scheurtjes in de stuk).

Buiten schilderwek (ramen, kozijnen) op ...

Buiten schilderwek (ramen, kozijnen) op de hele pand

Wij zoeken schilders die ons hele pand ...

Wij zoeken schilders die ons hele pand kunnen schilderen, zowel de voor- als achterkant. Het gaat om een woonhuis uit 1930, een eensgezinswoning met extra uitbouw van kamer (9 meter breed + 9 meter hoog). Huis heeft oppervlakte van ongeveer 680 m3. Verfwerkzaamheden is met name onderhoudsbeurt (schuren + opnieuw verven).

De plafonds van het hele pand moeten ...

De plafonds van het hele pand moeten worden geverfd en er moet in de hele woning laminaat gelegd worden.