Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Heel het huis spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: heel het huis spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: heel het huis spuiten

Dakkapellen, boeidelen en muren buitenzijde schilderen

Wij willen het buitenschilderwerk andere kleuren geven. Momenteel is het blauw/geel en wij willen naar de lokale traditionele kleuren zwart/roomwit of donkergroen/roomwit. Het gaat hierbij om twee dakkapellen, de boeidelen, twee buitendeuren en kozijnen. In principe willen we zelf ook een deel doen (begane grond-werk). Het huidige schilderwerk is in heel goede staat. De maten van de dakkapellen zijn: 6,30 x 2,40 en van het huis 5 m breed, 12 m lang en 5,40 hoog (nok). Wellicht moet er eerst ook schuur/schoonmaakwerk aan te pas komen. Verder hebben wij last van algenaanslag op de buitenmuren. Ook zitten er wat barsten in deze muren en bladdert de sokkel (grijs) af her en der. We zouden dit ook graag gerenoveerd hebben (in overleg)

Huizen schilderen

Schilderen van heel huis. Wij willen weten hoewel schilderwerk van deze 2 huis zal kosten:

Heel het huis spuiten

Ik wil mijn huis geschilderd hebben. Het gaat om een oppervlakte van 104 m2. Ik wil dit in een witte kleur gespoten hebben.

Schilderen kozijnen begane grond

Ik wil de kozijnen op de begane grond laten schilderen. Aan de voorkant alleen de buitenkant: groot kozijn met raam en eventueel de voordeur. Achter zowel binnen als buiten: de achterdeur met groot raam. We hebben nog geen verf in huis. Het is nu heel donker grijs.

Schilderwerk in de woning

Ik heb te maken met een huis met rare kleurverschillen, vreemde vlakken op de muur en ik kan echt wat hulp gebruiken. Ook heb ik een heel klein budget dus als er een schilder is die een betaling in termijnen accepteert zou dat perfect zijn.

Slaapkamer met glasvezelbehang behangen

Wij hebben in ons nieuwe huis een slaapkamer van 12 m² waar we de wanden willen laten behangen met glasvezelbehang. We hebben zelf het oude behang al verwijderd en zullen enkele scheurtjes opvullen. We willen het werk graag op heel korte termijn laten uitvoeren, in verband met onze verhuizing. We zullen de maten of het aantal rollen behang nog even opmeten. We hopen op een snelle reactie.

Schilderwerk na waterschade

Ik heb een lekkageplek aan de muur van ongeveer 1 x 1 meter en daardoor is een heel stuk muur gaan bladderen en bruin geworden. De oorzaak was een waterleiding die openstond en niet goed was dichtgemaakt door de woningbouw, van wie we het huis gekocht hadden. Hij loopt vanuit de meterkast naar buiten. Ik wil graag een offerte ontvangen zodat ik gewoon weet waar ik aan toe ben zonder teveel poespas. En dan bel ik meteen zelf op voor een afspraak.

Glasvezelbehang laten aanbrengen

Graag zou ik glasvezelbehang laten aanbrengen op circa 100 m2 muur in een nieuwbouw appartement in Leiden. Glasvezelbehang en lijm heb ik in huis. Als het zou lukken op (heel) korte termijn (binnen twee weken). Kunt u mij laten weten wat de kosten hiervoor zijn?

Heel huis van binnen schilderen

Zoek een nette, zorgvuldige schilder om een heel huis te schilderen BINNEN. Alle wanden beneden, in de hal, hal boven, 2 slaapkamers en een voorzolder, 8 kozijnen.

Huis geheel laten verven

Het gaat om een tijdelijke (sloop) woning. Het is een heel klein huis met drie kleine slaapkamers, kleine woonkamer, keuken en hal. Het is de bedoeling dat alles wit geverfd word. Als ik het goed heb begrepen hangt er nu nog behang, ik zou graag volgend weekend willen beginnen en klaar zijn met de opdracht indien mogelijk. Het lijkt mij het beste om een bezichtiging af te spreken, zodat jullie en ik een duidelijk beeld krijgen over de kosten. Ik wil deze uiteraard zo laag mogelijk houden en dus door Polen laten doen, omdat het maar voor anderhalf jaar is. Hoop zsm van u te horen!