Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groot onderhoud appartementen complex? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groot onderhoud appartementen complex. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groot onderhoud appartementen complex

Buitenzijde huis schilderen

Ik wil de ramen, kozijnen, deuren en dakgoten van een groot pand laten schilderen. Door achterstallig onderhoud ook zijn er ook reparaties nodig. Het gaat om totaal 12 ramen verspreid over een aantal verdiepingen. Ook zijn er twee voordeuren en een dakgoot dat niet over het hele pand gaat. Het pand is 20 bij 10 meter. De dakgoot is ongeveer 20 meter.

Groot onderhoud appartementen complex

Wij als VvE zijn op zoek naar een aannemer die het 6 jarig onderhoud van de gevels van onze panden wil uitvoeren. De Vve bestaat uit appartementen. Dit zijn 3 monumentale panden en eentje einde jaren '80. In het algemeen bestaat het onderhoud uit het reinigen van de gevels en schilderen van het houtwerk van voor- achterzijde van de panden. Hieronder benoemen we de specifieke onderdelen: • Gebruik van een gevelsteiger • Gevel reinigen voegen en stenen + impregneren voorzijde • Gevel reinigen, coaten en schilderen pleisterwerk achterzijde, kleine reparaties pleisterwerk • Gevellijsten reinigen en schilderen, voor- en achterzijde • Herstellen houtrot kozijnen op sommige plekken • Schilderwerk op alle kozijnen + raamwerk, begane grond tot en met vierde verdieping • Schilderwerk toegangsdeuren + kozijnen • Renovatie gootbekleding (lood slabben) boven horeca Overige vereisten: • Periode: Na de bouwvak • De te gebruiken verfkleuren zijn al vastgesteld als Rijks monument • Gebruik hoogwaardig materiaal • Ervaring met rijksmonumenten is wenselijk • Garantie (doorgaans 4-5 jaar) • Verzekering en aansprakelijkheid tijdens de uitvoering van het werk, VCA-certificering

Houten tafel laten schuren en lakken

Onze eikenhouten eettafel heeft onderhoud nodig: licht schuren en lakken van het blad inclusief rand en poten. Het gaat om een tafel van 180 * 80 + onderrand van 10 cm hoog + 4 vierkante poten. Eventueel meenemen van 2 uitschuifbladen (50*80 cm groot). Dit onderhoud kan bij mij thuis gebeuren, laatste keer dat grof onderhoud is uitgevoerd is ruim 9 jaar geleden. Mijn wens is licht schuren en daarna stevige (transparante) lak zodat houtlook intact blijft. Het is een vrij grof blad, geen antiek (tafel is ongeveer 20 jaar oud). Ik verwacht inschatting van uren benodigd en uurtarief. Woonplaats is Houten.

Buitenschilderwerk

Graag offerte voor buitenschilderwerk (onderhoud) van een pand. Dit bevat: 3 maal een groot raam begane grond (circa 2.50 x 2.50 meter), 2 x bloemkozijn zijgevel (circa 3 x 1.20 meter), 9 x een raam 1e etage van 1.20 - 1.40 bij circa 2.20 meter. Ze hebben alle een bovenlicht en 5 ramen hebben een dubbel openslaand raam onder. Op de 2e etage achter: 2x dakkapel kozijn van circa 2,5 bij 1 meter, elk met 1 vast en 2 x openslaand raam. Tot slot circa 40 m1 boeiboord. Wellicht handig het pand even op Google Earth te bekijken.

Houten kozijnen schilderen

De opdracht: De gevel van 3 panden die tot 6 hoog gaan. Het gaat om 37 kozijnen van 1 meter breed en 1.20 hoog. Er zijn ook 3 kleine dakkapelletjes (even groot ongeveer). Op de begane grond zijn er de kozijnen van 2 hele hoge ramen en een deur ernaast. En ook nog 2 maal het kozijn van een 3 dubbele (glazen)deur. Graag de prijs van het schilderen alleen. En een offerte met een steiger erbij. Qua tijd denken wij aan het voorjaar 2017. Qua stand van onderhoud is alles vernieuwd in 2013.

Groot onderhoud binnen en buiten

Ik wil graag zowel binnen als buiten (28 ramen, 3 deuren, kozijnen) & binnen opfrissen van meerdere muren plafonds en 2 trappen.

Buitenschilderwerk kozijnen enz.

Onze kozijnen hebben onderhoud nodig. Globaal zou het volgende geschilderd moeten worden: 13 kleine ramen onderverdeeld in kleinere raampjes, 4 dubbele deuren van glas, onderverdeeld in kleinere ramen, 1 schuifpui, 1 groot raam, 2 deuren zonder ramen, houten bekleding voorgevel van ongeveer 9 m2 en houten boeiborden rondom de woning. Het gaat om een woning in de oude dorpskern.

Schilderen vlonderplanken terras

Wit lakken van een circa 23m2 groot vlonderplanken terras. De planken zijn reeds eerder geschilderd, maar door de sneeuw van afgelopen winter en tijdgebrek is een achterstallig onderhoud ontstaan waardoor de planken niet meer mooi wit zijn. Graag een offerte voor het zowel afschuren als opnieuw lakken van de planken in een winterharde hoogglans lak. Graag gespecificeerde offerte.

Groot schilderwerk en onderhoud

Alle kozijnen en deuren van het woonhuis aan de buitenkant dienen netjes in de verf gezet te worden, in overleg met opdrachtgevers reparaties uitvoeren aan kozijnen en evt vervanging van deur en/of kozijn. Huidige schilderwerk is circa 10 jaar oud en is hier en daar erg slecht. Kleuren blijven hetzelfde. Helft twee-onder-een-kapwoning. Binnen 375 m2 woonoppervlak in totaal. Voor-en achterdeur, woonkamer heeft een erker, een middelgroot en groot raam; in keuken 1 groot (3,4 of 5 m2) en 2 kleine ramen. Op eerste verdieping voor 1 groot raam en klein raam en achter klein raam. Deur naar balkonnetje. Voor en achter een dakkapel met twee ramen. Schuren hoeven niet meegeschilderd te worden. Zo snel mogelijk.

Behangen, witten en schilderen

Betreft groot onderhoud in appartement (2 slaapkamers, woonkamer, keuken, hal). - Alle plafonds witten - Alle deuren en kozijnen dienen geschilderd te worden. - Uit alle ruimten al het behang dient verwijderd te worden. - In alle ruimten nieuw behang (vezel) of gladde muur. Aantal m2 weet ik niet precies, graag komen kijken.