Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glasvliesbehang plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glasvliesbehang plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glasvliesbehang plaatsen

Glasvliesbehang plaatsen

Op 19 december wordt mijn nieuwbouw huurappartement opgeleverd. Hier wil ik graag glasvlies/glasvezelbehang laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 40 strekkende meter met een hoog van 2.65 meter. Hiervan zal er 3 meter in een andere design geplaatst moeten worden.

Behang en glasvliesbehang aanbrengen

Ik wil graag twee keer 45 m2 muur laten behangen met Cole en Son. Het behang ga ik waarschijnlijk zelf aanschaffen en ik heb al uitgekozen wat ik wil laten plaatsen.

Schuine wanden behangen met glasvliesbehang

In onze bungalow wil ik graag de wanden op de bovenverdieping netjes laten maken. Het gaat om de trapopgang, de overloop en ook de wanden in de slaapkamers. Er zitten diverse schuine wanden bij. Er zit nu een soort board op, waarvan de naden door de schilders al eens zijn gedicht. Het scheurt hier en daar en ik wil er nu graag glasvezelbehang overheen laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 100 m² in totaal. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang daarna graag u offerte.

Glasvliesbehang plaatsen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en deze wordt naar verwachting rond 1 juli opgeleverd. We willen daar graag ongeveer 215 m² laten behangen met glad glasvliesbehang zonder reliëf. Deze klus willen we in week 27/28 laten verzorgen. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier dan tijd voor hebben.

Glasvliesbehang plaatsen

In week 21 wordt naar verwachting onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We willen daar 280 m² wanden laten voorzien van glasvlies of renovlies behang. We zoeken beslist een vakman met ervaring. We ontvangen graag uw offerte.

Glasvliesbehang in woonkamer en keuken aanbrengen

Graag wil ik glasvlies/weefsel laten plaatsen in de woonkamer/keuken van ons appartement in een boerderij. Deze is ongeveer 8.70 bij deels 5.00 deels 3.50 meter.

Glasvliesbehang plaatsen

Ik heb al het behang van de muren in mijn woonkamer verwijderd. Ik wil daar nu glasvliesbehang laten aanbrengen. Het gaat om ongeveer 50 m². Ik heb alle materialen al voorhanden.

Glasvliesbehang en latex spuitwerk aanbrengen

In april 2016 wordt mijn nieuwbouwwoning opgeleverd. De wanden zijn dan behangklaar en de plafonds gespoten. Ik wil daar glad glasvliesbehang laten plaatsen en dit laten afwerken met latex spuitwerk. Het gaat om de woonkamer, de hal en twee slaapkamers, totaal ongeveer 250 m2. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Glasvliesbehang aanbrengen in nieuwbouwwoning

Wij willen op de begane grond van onze nieuwbouwwoning glasvezelbehang en een schilderlaag met ral 9010 muurverf laten plaatsen. Het gaat om circa 80 m2. De oplevering van de woning is augustus/ september 2015.

Glasvliesbehang plaatsen

In onze woning dient op de bovenverdieping het geschilderde behang verwijderd te worden. Daarna zal er glasvliesbehang geplaatst moeten worden in de 4 slaapkamers, de hal en de woonkamer. De oppervlakte is ongeveer 200 m2.