Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glasvezelbehang en sausen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glasvezelbehang en sausen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glasvezelbehang en sausen

Glasvezelbehang en sausen

Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor het met glasvezelbehang behangen en vervolgens wit sausen van de muren in onze nieuwbouw huurwoning. Het gaat om ongeveer 280 m2 (al weten we de plafondhoogte nog niet dus kan nog sterk afwijken). Graag hoor ik van u,

Glasvezel behang plakken en schilderen

Nieuwbouw woning, hal, trapgat naar boven, overloop en trapgat naar de tweede etage voorzien van glasvezelbehang en sausen in door ons gewenste kleur. Oppervlakte zou ik niet kunnen zeggen, muren zijn wel behang klaar.

Muur woonkamer behangen

Muur woonkamer (gestuct en gesaust) vertoont scheurtjes. Die komen na het sausen steeds weer terug. Ik wil dit oplossen door het met glasvezelbehang te bekleden. Wel graag behang dat reeds is voor behandeld. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Glasvezelbehang aanbrengen en schilderen

Ik wil mijn woning inclusief uitbouw van 2.40 meter laten renovliezen inclusief schilderen. Exclusief WC en badkamer ruimte. Het gaat om ongeveer 100 m2 wanden laten witten / sausen. Graag de ruimtes afplakken. Per 18 mei 2017.

Sauzen of latexspuiten van wanden en plafonds

IK wil in een split-level-woning graag wanden en plafonds met latex laten afspuiten of laten sausen. Ik wil graag uw prijsopgave voor de goedkoopste optie. Het gaat om ongeveer 65 m² wanden en 55 m² plafonds. Er hoeven geen vloeren afgeplakt te worden. Op de wanden zit glasvezelbehang met schilderwerk. Op de plafonds zit nu spackspuitwerk. Er moet ook een grote scheur worden gedicht. We willen de woning graag voor 20 maart gereed hebben. Ik ben telefonische slecht bereikbaar maar antwoord altijd op uw vragen per mail of sms.

Glasvezelbehang plakken

Het aanbrengen van glasvezelbehang op kale muren in een nieuwbouw woning en vervolgens 1 maal sausen. De oppervlakte is ongeveer 107 m2.

Huiskamer sauzen en schilderen

Huiskamer opknappen: - 1 wand behangen met glasvezelbehang en sausen, dat is 30 m2. Het oude behang moet er nog afgehaald worden. - plafond sausen, dat is 41 m2. Licht reinigen en sausen. - muren sausen, dat is 30 m2. Ook licht reinigen en dan sausen. - 2 gladde deuren en deurkozijnen schilderen. Licht opschuren en verven. De verf heb ik. In de periode van 14 t/m 18 maart uitvoeren. Op 18 maart moet het af zijn. Er kan 11 maart ook begonnen worden.

Glasvezelbehang en sausen

Ik wil de 1e verdieping van onze nieuwbouw voorzien van glasvezelbehang en eventueel laten sausen. Geschatte afmeting is rond de 150 m2. Eventueel later ook zolder en deuren binnen schilderen.

Behang- en schilderwerk in een woning

Graag laten we de volgende werkzaamheden in onze woning verrichten: 1 - Behangen van muren met renovlies of gelijkwaardig glasvezel behang. Graag hierbij advies over de materiaalkeuze. 2 - Sausen van de wanden in witte kleur. 3 - Sausen van de plafonds in drie kamer die nog niet eerder gesaust zijn. 4 - Schilderen van raamkozijnen, in goede staat verkerend, in witte kleur (buitenwerk). 5 - Afkitten. Een prijsopgave ontvangen wij graag inclusief de kosten voor levering van alle materialen. De wanden moeten zo glad mogelijk worden dus geen glasvezelbehang met reliëf. De werkzaamheden moeten plaatsvinden in een bewoonde woning, dus de vloeren moeten beschermd worden evenals de trap. De kamers zullen zo goed als leeg zijn voor aanvang van de werkzaamheden. De oppervlakte van de wanden is ongeveer 75 m2 en van de plafonds ongeveer 40 m2. Het binnenwerk moet nog dit jaar plaatsvinden. Het buitenwerk willen we volgend jaar laten doen.

Behangen van de kamers, gang en opbergruimte

Graag een offerte voor het behangen van 3 kamers, gang en berghok. We hebben 1 rol glasvezelbehang van 50 meter en 2 van 25 meter. De muren zijn kaal, nieuwbouw. Uitvoering ongeveer eind september. Daarna sausen we zelf.

Partners

Partners van Casius