Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glasvezelbehang aanbrengen en latexen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glasvezelbehang aanbrengen en latexen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glasvezelbehang aanbrengen en latexen

Glasvezelbehang aanbrengen en latexen

Het betreft een woning gebouwd eind jaren '70. Hier zal ongeveer 80 a 85 m2 glasvezelbehang geplaatst moeten worden, gekit en daarna latex aan worden gebracht. De muren zijn van beton.

Glasvezelbehang aan laten brengen

De wanden van 3 slaapkamers dienen te worden voorzien van glasvezelbehang. Het behang komt tegen hout en gipswanden aan. De oppervlakte is ongeveer 100 m2. Separaat zou ik graag de kosten willen weten van het aanbrengen van latex over het behang.

Glasvezelbehang in de woonkamer aanbrengen

Glasvezel behang woonkamer +/- 23 m² (veel ramen).

Glasvezelbehang in de woonkamer aanbrengen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het laten plaatsen van glasvezelbehang in de woonkamer. De ruimte is leeg en de oppervlakte zal ongeveer 45 m2 zijn.

Glasvezel behang aanbrengen

Om onze woonkamer, slaapkamer, wc en hal op te knappen willen wij de boel behangen met glasvezelbehang om daar vervolgens overheen te kunnen schilderen. Het gaat om 80 m2 bij elkaar. Gezien wij zelf geen ervaring hebben met het behangen van glasvezel zijn wij opzoek naar iemand met ervaring. Wij hebben al het behang aangeschaft.

Glasvezelbehang aanbrengen

I need someone to put some Glasweefsel on my walls. It is approximately 50 m2.

Trappenhal boven en gang beneden behangen met glasvezel

Ik wil in mijn hal beneden, in de trapopgang en in de gang boven graag glasvezelbehang laten aanbrengen. Het gaat om grof geschat 30 m². De trapopgang is vrij hoog. Ik ontvang graag uw offerte voor het behang en het plaatsen daarvan.

Glasvezelbehang aanbrengen in keuken

Ik wil de achterwand van mijn keuken met glasvezelbehang laten aanbrengen. De breedte van de keuken/wand is 310 cm en hoogte 165cm. In deze ruimte hangt een afzuigkap, waaronder natuursteen is verwerkt. Het aanrechtblad heeft een opstaande rand. Daarnaast de muur aan de zijkant. De breedte van de muur is zo’n 220 cm. Er zit een groot raam en links onderin een verwarming. Het gaat om een huis, opgeleverd in 2015. De kalksteenmuren zijn nu afgewerkt door middel van primer en verf. Op de achterwand van de keuken zit een oneffenheid; door het verplaatsen van een stopcontact. Verder egaal. Graag reactie per mail.

Glasvezelbehang aanbrengen in nieuwbouwwoning

Graag een offerte met totaalprijs of prijs per m2 voor het volgende. Voor een nieuwbouwwoning in Vlaardingen ben ik op zoek naar een vakman die de muren van mijn woning kan behangen met glasvezelbehang en schilderen. Dit dient te gebeuren voor de woonkamer+keuken, hal+overloop en drie slaapkamers. Bij elkaar ongeveer 200 m2. De hoogte van de woning is 2,60 meter. Gehele woning glad behangen zonder structuur en moet er uit zien alsof het gestukt is. Muren worden door de bouwer behangklaar opgeleverd. De klus kan in november 2017 uitgevoerd worden (exacte datum in overleg).

Sauzen of spuiten woning

Het betreft het spuiten van de binnenmuren van een nieuwbouw (boven)woning die eind september wordt opgeleverd. Zelf zal ik wit glasvezelbehang aanbrengen waar één laag wit latex overeengespoten dient te worden. Enkel in de woonkamer wil ik een muur een andere kleur laten spuiten (waarschijnlijk 'Urban Taupe'). Hieronder schattingen van het aantal m2 per woongedeelte: Woonkamer en keuken: 63m2 Slaapkamer 1: 26m2 (moeilijk exact in te schatten ivm dakkapel en aflopend dak) Slaapkamer 2: 22m2 (moeilijk exact in te schatten ivm dakkapel en aflopend dak) Overloop en trappengang: 45m2 Graag ontvang ik informatie omtrent de verwachte kosten, planningstermijn en doorlooptijd.

Partners

Partners van Casius