Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

9 gladde binnendeuren spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 9 gladde binnendeuren spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 9 gladde binnendeuren spuiten

Deuren met deurposten spuiten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het spuiten van 10 gladde stompe binnendeuren. Daarnaast graag ook de prijsopgave voor het spuiten van de bijbehorende kozijnen.

Binnendeuren ophalen en spuiten

Het zou gaan om 8 standaard gladde opdek deuren die in een witte RAL kleur gespoten moeten worden.

2 Binnendeuren schilderen

Ik wil 2 gladde binnendeuren laten schilderen, waarvan er één met een ruitje.

9 gladde binnendeuren spuiten

Ik zou graag 9 binnendeuren laten ophalen en spuiten in RAL9001. Het gaat om 9 standaard gladde opdekdeuren. Ik zie uw offerte graag tegemoet

Deuren en kozijnen schilderen

Ik wil de binnendeuren en kozijnen binnen laten schilderen. 8 Gladde opdekdeuren en 2 deuren met 4 glazen. Daarbij alle (kunststof) kozijnen bijhorend bij de deuren. Graag wit zijdeglans.

Binnendeuren met posten en traphekwerk

Het schilderen van 7 gladde binnendeuren, de deurposten en hekwerk bij de trap. Het hek is ongeveer 90 bij 90 cm.

Binnendeuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 3 nieuwe gegronde paneeldeuren aan beide zijden laten schilderen (1 deur is met glas). Ook wil ik 3 standaard gladde binnendeuren aan 1 zijde laten schilderen. Verder heb ik 6 metalen deurkozijnen die een nieuwe verflaag nodig hebben. Hoogglans verf is reeds aanwezig. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Binnendeuren en wanden spuiten

Het gaat om het overspuiten van 8 gladde opdek binnendeuren en 2 Skantrae opdek binnendeuren met 2 glasvakken en 2 panelen. Tevens het overspuiten van 100 m2 wanden (spachtelputz) en overspuiten van 50 m2 plafonds (spack) in goede kwaliteit Latex, kleur "wit". Graag eventuele reiskosten vermelden.

Binnendeuren spuiten

Ik zou 5 binnendeuren willen laten spuiten in hoogglans. Het zijn standaard gladde nieuwbouw deuren. Er is 1 deur met een ruit, de overige 4 deuren zijn dicht. Graag zou ik willen weten wat het spuiten in een kleur kost. Graag zou ik een offerte willen ontvangen inclusief het ophalen en brengen van de deuren.

Deuren en kozijnen laten schilderen

Ik wil 7 gladde binnendeuren laten schilderen. De oude handgrepen verwijderen, gaatjes stoppen en nieuwe handgrepen er op plaatsen. Eventueel wil ik ook de kozijnen laten schilderen.