Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevels van vrijstaand huis schilderen met dampdoorlatende verf? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevels van vrijstaand huis schilderen met dampdoorlatende verf. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevels van vrijstaand huis schilderen met dampdoorlatende verf

Gevels van vrijstaand huis schilderen met dampdoorlatende verf

We zouden graag het huis met een witte, dampdoorlatende verf willen laten schilderen. Oppervlakte gevels is ongeveer 130 m2, vrijstaand huis.

Huis schilderen, zowel gevels (wit) als al het houtwerk

Graag een offerte voor het schilderen van een vrijstaand huis, de buitenkant (gevel) wit maken en het houtwerk moet opnieuw gelakt. Het huis is 10 jaar oud, al het houtwerk is nog in prima staat. Het huis is 13 meter breed en 8,5 diep met een lage kap. Ik kan er evt zelf voor zorgen dat alles schoon en vetvrij is (behalve in de punten van de zijgevels, lijkt me te hoog.

Vrijstaand woonhuis gevels schilderen

Het betreft een vrijstaand pand wat geschilderd zou moeten worden in de kleur (gebroken) wit in combinatie met antraciet. Er zijn eventueel meerdere foto's beschikbaar! Oppervlakte betreft zo'n 150m2.

Buitengevels schilderen

Ik wil graag de gehele buitengevel laten verven/schilderen. De kozijnen en deuren zijn al geschilderd. Het gaat alleen om alle gevels en muren. Ik weet niet hoeveel m2 het is maar het gaat om een vrijstaand huis. De woning heeft 3 verdiepingen met een schuin dak.

Gevels van huis wit schilderen

Van mijn nieuwe huis de gevels wit schilderen. Het is een vrijstaand huis met aanbouw. Er zit ook veel hout aan de gevel. Ik vind het zelf lastig de m2 te bepalen. Kunt u op basis van de foto's de m2 berekenen of anders een keer bij het huis kijken? We gaan per maart of april 2017 verhuizen. Tot die tijd wonen de huidige bewoners er nog.

Wit schilderen van gevels van vrijstaand huis

De gevels van een vrijstaande woning, 12 meter diep en 10 meter breed zouden wij graag voor het eerst wit willen laten schilderen. Op dit moment is het een bakstenen gevel.Graag zouden wij dit voor 1 oktober of in het voorjaar willen laten uitvoeren.

Volledige schilderen woning

Volledig vrijstaand huis van 1948 schilderen na verbouwingen. Timing: eind 2011 of begin 2012, als het weer het toelaat. Buitenschilderwerk en wellicht een gedeelte binnen. Er komt een zadeldak op het huis. Kozijnen hoeven voor het grootste gedeelte niet geschilderd te worden. Betreft een erker en luiken buiten schilderen. Verder alle stenen gevels schilderen, deze zijn wit. Aantal m2 weet ik niet precies. Een woning van ongeveer 10 bij 9 meter.

Schilderen gevels en herstel daklijst

1. Schilderen van ruw houtwerk van voor- en achtergevel met zwarte beits en dakranden(met Rambo pantserbeits)(totaal 30 m2) 2. Vervangen van de deklat aan één zijde langs schuin dak (ongeveer 5m lang, 0,25 m breed) De hoogste punt van het dak is ongeveer 8 m hoog, het schilderwerk zit in de bovenste 6 m. Vrijstaand huis met voor- en achtergevel niet rechtstreeks vanaf de weg bereikbaar. Wellicht moet 2x een steiger worden neergezet.