Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel schilderen van een bedrijfshal? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel schilderen van een bedrijfshal. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel schilderen van een bedrijfshal

Buitenmuren van schilderwerk voorzien

De gehele buitenkant (muren) van deze 2 onder 1 kap wil ik laten schilderen. Wat kost het om de helft wit te laten schilderen en wat kost het als de buren ook mee doen? De buren (rechts) hebben de gevel aan de achterkant in plaats van aan de voorkant. De zijkanten zijn 11 meter lang, de gehele voorkant (met buren) is 13,2 meter lang.

Gevel schilderen van een bedrijfshal

Uitgaande van een oppervlakte van 5700 vierkante meter buitengevel. Een bedrijfshal van 33 meter hoog, deels enkel te bereiken via lager gelegen daken van aangrenzende panden. Postcode is nog niet bekend.

Buitenkant woning laten schilderen

Voorgevel Achtergevel Zijgevel Aantal Aantal Aantal Raam middel dat niet open kan (0,4 m²-2m²) 4 6 2 Raam groot dat niet open kan (groter dan 2m²) 1 2 Raam middel dat open kan (0,4 m²-2 m²) 3 4 3 Deur met roeden 1 1 Dakkapel (exclusief elementen) 1 1 Gevel delen (klein 1 m2) 2 3 1 Boeidelen + Overstek <0,5M1 1 1 Windveer (per 16m) met overstek (tot 0,5m) 1

Buitenmuren schilderen

Het betreft de gevel van het huis en de garage, dit gaat om ongeveer 175 m2.

Schilderen van buitenmuren

We willen graag een vrijblijvende indicatie voor het schilderen van de buitengevels van onze vrijstaande woning. De gevels bestaan nu uit bakstenen. Daar waar nodig is dient de gevel gereinigd of opnieuw gevoegd worden. De oppervlakte zal ongeveer 400 m2 zijn en de gevels zijn goed bereikbaar.

Gevel wit verven

Het wit schilderen van de gevel.

Gevel schilderen

Eventueel reinigen en schilderen van gestuukte gevel (rondom). Oppervlakte gevel circa 90 m2. Er zit een verflaag op de gevel.

Buitengevel schilderen en impregneren

Wij hebben een woning gekocht waar op de buitenmuren stucwerk fijn korrel zit. Is nog nooit geschilderd. De gevel is erg vervuild en dient geïmpregneerd/ geschilderd te worden. De geschatte oppervlakte is 120 m2. Graag zouden wij offertes richtprijzen willen ontvangen.

Gevel met witte vuilwerende verf schilderen

Het is moeilijke een exacte aantal m2 te geven, maar om een idee van de kosten te krijgen schatten wij het op 160 m2. Onze 2 onder 1 kap woning heeft een gelige steen met een reliëf. Wij willen een vrijblijvende grove prijs weten.

Kozijnen schilderen

Ik wil graag mijn gevel laten doen. Eengezinswoning 1970. Voegwerk is waarschijnlijk goed. Echter kozijnen moeten geschilderd.