Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel renoveren

Gevel renoveren

Het betreft een twee onder één kap woning uit 1920. Gevel van bakstenen met een witte verflaag. De onderste meter bladdert de verf af en is de muur op sommige plaatsen beschadigd. De verflaag op de rest van de gevel ziet er nog goed uit. De totale oppervlakte van de gevel is 40-50 m2.

Gevel renoveren

Ik wil de kalei van de gevel vervangen. Er zit oude kalei op de gevel van de boerderij welke zeker 50 jaar erop zit zonder vervangen te zijn. Het oppervlak zal ongeveer 200 m2 zijn.

Gevel renoveren met kaleiwerk

Bestaande stenen muren van het woonhuis, totaal ongeveer 100 m2, behandelen door middel van kaleien.

Gevel laten schilderen/repareen

Gevel vooral aan de voorkant schilderen. Renoveren van wat plekjes eventueel. Waarschijnlijk een vierkante meter of 15 die geschilderd moet worden. Graag ook de boeidelen en de dakkapel schilderen.

Renoveren van de gevel

Welke oppervlakte moet gekaleid worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een bestaande scheidingsbuitenmuur van baksteen (ca. 55 jaar oud) die jaren geleden is geverfd. Eerst wit, later groen. De nieuwe buren hebben de muur verhoogd en verbreed met stenen die een geheel andere vorm, kleur en afmeting hebben. We willen de muur weer fatsoeneren. Gevel is 3 bij 6 meter.

Gevel renoveren van een beautybar

Ik zou de gevel van mijn aankomende beauty bar graag een andere kleur willen geven. De beauty bar is van hout. Ik moet hier misschien een vergunning voor aanvragen. Ik ben bereid de afmetingen later op te sturen. Ik ben niet op locatie dus kan dat niet uitmaken.

Gevel renoveren van het huis en het bijhuis

Betreft huis en het bijhuis. Op de huidige gevel is verf aangebracht die op veel plaatsen is gaan bladderen. Dit zal verwijderd moeten worden en opnieuw geschilderd. Diverse schuren moeten worden hersteld, het totale oppervlak is circa 300 m2. Tevens dienen de houten kozijnen te worden geschilderd, zo ook circa 75 m2 gevel (1e etage) van hout, welke gepotdekseld is.

Houtwerk voor- en achterzijde gevel schilderen

Schilderen van al het houtwerk aan de voorgevel en de achtergevel (o.a. ramen, kozijnen, balkons, boeiboord) en het renoveren van houtrot in enkele kozijnen en het vervangen van een steen in de gevel (in de rollaag boven een kozijn van de derde verdieping). Het betreft een (Amsterdams) pand van 4 verdiepingen. Uitvoering wanneer dat mogelijk is kwa weer, zit te denken aan april.