Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gesloten trap schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gesloten trap schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gesloten trap schilderen

Trappen schilderen

Welk binnenschrijnwerk moet er geschilderd worden? Trappen / balustrades. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft twee trappen: één open trap en één gesloten trap. Totaal ongeveer 25 tot 30 treden. De trappen moeten geschuurd en gelakt worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Trap schilderen in de nieuwe woning

Trap van een opgeleverde nieuwe woning schilderen. Stukwerk is al klaar. Gedeelte van de trap is met open treden en die moeten worden geschuurd en geplamuurd worden. En daarna voorzien van een schilderlaag. Het andere gedeelte, met gesloten treden, moet ook geschuurd en geplamuurd worden en voorzien van een nieuwe laag verf. Het hek op zolder en de spaanplaten langs trap moeten op ook zo behandeld worden.

Trappen schilderen of spuiten

Wij gaan binnenkort verhuizen naar onze nieuwbouwwoning. Wij zitten er over na te denken om onze 2 trappen te laten schilderenof spuiten. Kunt u ons een vrijblijvende offerte sturen? Het gaat om een gesloten beneden trap en een open zoldertrap met een hek met spijlen.

Nieuwbouw trappen spuiten

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning. Wij vroegen ons af wat het kost om onze 2 trappen te laten spuiten. Het gaat om een gesloten trap en om een open zoldertrap met hek met spijlen erom heen.

Gesloten trap schilderen

Het gaat om gesloten trap (met 90 graden hoek) van de eerste naar 2e verdieping. Er zitten een aantal butsen en krassen op. De trap, leuning en een plank moet opnieuw geverfd worden. De butsen moeten opgevuld worden met hars. En er moeten weer antislip matten geplaatst worden.

Gesloten trappen schilderen

Het voorbereiden en schilderen van 2 gesloten houten trappen, bij de bovenste trap ook de onderkant. De bovenste trap heeft 12 treden, onderste trap heeft 13 treden met daaronder een bordes en nog een trede. Spil en boom zijn al geschilderd , die hoeven niet meegeschilderd te worden.

Trap lakken

Betreft woning uit 2014. De trap is door vorige huurder bekleed. De woning beschikt over een gesloten trap van 15 treden en open trap van 15 treden. Werkzaamheden: gaatjes vullen, schuren, eventuele grondlaag en lakken

Kozijnen en trappen schilderen

Schilderen 6 kozijnen, 1 schuifpui en de trappen (1 x gesloten en 1 x open) incl. Hekwerk trap.

Trap schilderen

Ik wil mijn trap geschilderd hebben (gesloten houten trap). Dit is vorige keer niet goed gebeurd, waardoor er nog lijmresten onder de verflaag zitten. Deze moeten worden verwijdert en ik graag een andere kleur. Ik heb nog niet besloten welke kleur ik wil en dus ook nog geen verf in huis gehaald. Dit kan door mij of de vakman aangeschaft worden.

Schilderwerk binnen en buiten

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van een trap, open & gesloten treden, + overige m2 (niet veel) + buiten: kozijnen deels + dakgoot platen.