Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kleine gang wit schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kleine gang wit schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kleine gang wit schilderen

Kleine gang wit schilderen

Ik zoek iemand die mijn gang (8 m2) wil witten. Ook 7 deuren aan beide kanten schuren en witten.

Gang en trap schilderen

Ik wil de muren en plafond van mijn halletje met latex verven. Ik wil de trap wit geverfd hebben en de muren aan weerszijden van de trap latex en. Ik wil op de gang eerste verdieping de muren wit latex en. Ik stuur een mail met de vierkante meters.

Begane grond schilderen

Nieuwbouw woning, oplevering december. Behandeling grond behangklaar opgeleverd. 60 m2. Moeten 3 muren wit worden, gang ook wit. 1 muur een kleur.

Divers binnenschilderwerk en latex spuitwerk

Voor ons jaren '70 huis zijn wij op zoek naar een schilder die mogelijk een aantal klussen kan uitvoeren. Het huis is net volledig gestuuct en dus klaar om beschilderd te worden. Ik zou graag een gespecificeerde offerte ontvangen en ik heb de plattegronden toegevoegd zodat een oppervlakte berekend kan worden. Het gaat om de volgende onderdelen: - Ik zou graag de wanden en plafonds in de keuken, woonkamer en gang inclusief trapgat tot en met de zolder wit gespoten willen hebben - Ik zou graag de wanden en plafonds in 5 slaapkamers wit gespoten willen hebben - De 2 trappen en de voordeur zou ik graag grijs gelakt willen hebben - een 10 tal deuren en kozijnen zou ik graag wit gelakt willen hebben. Ik zou graag per onderdeel een prijsindicatie ontvangen van het werk inclusief materiaal zodat ik kan bepalen wat ik wil laten doen en wat ik eventueel zelf ga doen.

Huis binnen helemaal schilderen/spuiten/witten

Het betreft divers binnen schilderwerk in een klein jaren '30 huis met een woonoppervlak van 90 m2. Begane grond. Kamer 1 deur, 2 raam kozijnen, plinten. Keuken: 1 deur, 1 kozijn Gang 2 deuren, Trap naar 1e etage 13 treden 1e verdieping: vloer overloop, 1x slaapkamervloer Trap naar 2e etage, 13 treden Alle wanden en plafonds wit op de begane grond en 1e verdieping. Graag maken wij een afspraak om het werk op te laten nemen.

Schilderen in een nieuwbouwhuis

Ik zoek een schilder voor ons nieuwe huis (oplevering eind oktober): Begane grond (woonkamer/ berging/ bijkeuken): - spuiten in wit/wittint schatting muren = 150 m² muur - badkamer 2 x speciale behandeling plafond verf = 50 m² - WC 2 x plafond en halve muur = 5 m² - 1e verdieping = 100 m² muur - 1e verdieping = 90 m² plafond - gang bij trap = 50 m² (schatting door mij gedaan). Plafonds zijn fijn spuitwerk/ muren netjes gestuukt. Graag een offerte naar mijn mailadres.

Verven van plafond en muren

Verven van het plafond in de woonkamer (ca. 28 m2) - wit 9010. Verder in 3 verschillende kleuren blauw (Histor extra mat/extra dekkend): - De schouw (bijna 2 m2) - De rest van deze wand (circa 20 m2) - Tegenoverliggende wand (circa 16 m2) - Klein wandje in de gang (circa 3,5 m2). Verven over behang. Alle verf is reeds via Gamma Venlo-Blerick ingekocht en in huis. Uit te voeren in week 33, half augustus (exacte dag in overleg). Of net voor de bouwvak. Graag een zo nauwkeurig mogelijke inschatting. Exact bedrag na persoonlijk contact c.q. thuisbezoek vooraf. Met vriendelijke groet.

Trappen schilderen in de nieuwbouwwoning

We zoeken iemand die het belangrijk vindt om zo milieuvriendelijk te werk te gaan, met name wat betreft de materialen die gebruikt worden. Het gaat om een nieuwbouw woning met 2 vurenhouten trappen die allebei een halve slag draaien. De trappen zijn kaal opgeleverd. We willen de trappen graag laten schuren en wit schilderen. De ene trap is dicht en de andere trap is open, bij de open trap moet dus ook de onderkant van de treden meegenomen worden. Elke trap heeft 15 treden. We zoeken iemand die erg netjes kan werken, want we wonen al in de woning en willen graag vermijden dat de vloer in de gang en op de overloop beschadigt of dat er verf op komt.

Latex spuiten over een bestaande latexlaag

Mijn nieuwe woning is in 2010 voorzien van wit latex, maar ik wil de woonkamer, gang en slaapkamers opnieuw een fris verflaagje laten krijgen. Wanden: 70 m2 Huidige ondergrond: Latex Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond: 55 m2 Huidige ondergrond: Latex Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Schilderen en witten van muren en plafonds

Graag zou ik de wanden en de plafonds willen wit sauzen. De woonoppervlakte van de woonkamer, keuken en de gang is ongeveer 36 m2.

Partners

Partners van Casius