Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fotobehang op muren basisschool laten plakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fotobehang op muren basisschool laten plakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fotobehang op muren basisschool laten plakken

Behangen van muren

Ik zou graag fotobehang willen laten plaatsen op onze muren. De muren zijn 30 m2. Ze zijn nu afgeschilderd.

Fotobehang en betonlook plaatsen

Begin maart 2019 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. In de slaapkamer willen we op 1 muur, ongeveer 10 m2, een fotobehang. In de woonkamer willen we op 1 muur, ongeveer 25 m2, een betonlook creëren met verf. Beide muren zijn momenteel gewit. Het zijn egale muren, geen reliëf, behang et cetera.

Fotobehang op muren basisschool laten plakken

Ik wil graag een historische foto laten aanbrengen op de muur bij de hoofdingang van onze school. Daarnaast wil ik het logo van onze school laten terugkomen op de muren in de gang. Bij de hoofdingang hebben we een muur van ongeveer 2 meter in de lengte en 1 meter in de hoogte. Dat lijkt mij een geschikte plek voor een historische foto. (Zie bijlage voor een foto van de muur en de historische foto). Is het mogelijk om een impressie te mailen van het eindresultaat? Daarnaast wil ik ons logo meer naar voren laten komen in het schoolgebouw. We hebben een muur van ongeveer een meter bij twee meter in de gang (zie bijlage muurlogopuzzelstukjes) en twee kleine ruimtes aan de andere kant van de gang (muurlogoeindehal) van ongeveer een halve m2. Is het mogelijk om ons logo of enkele puzzelstukjes (zie bijlage) terug te laten komen op deze muren? Kunt u aangeven wat de totale kosten zijn, inclusief het aanbrengen? Graag contact via de mail. Met vriendelijke groet,

Behangen en schilderen

Ik wil twee kleine muren behangen met fotobehang en een langere muur schilderen. Ik heb twee rollen behang voor 3 x 3 meter, dat is verdeeld over twee muurtjes met een deur ertussen. De langer muur is circa 5 meter lang en is gestuct en is al eens gewit. Daar moet latex op gezet worden. Voor 26 september uitvoeren.

Behangen in een slaapkamer

Het gaat om het behangen van het volgende: 1 muur van 4,4 meter krijgt effen vliesbehang, geen patroon. 1 muur van circa 2,15 meter idem. De overzijde bestaat grotendeels uit raam. 1 stuk van 30 cm en 1 stuk van 70 cm naast raam. Onder raam verwarming die onder en boven de verwarming opvullen met behang. Ook effen vliesbehang. De muur van 4,4 meter krijgt fotobehang van 2,80 meter bij circa 1,60 meter (6 banen van 46,5 cm). Daarom heen komt hetzelfde effen vliesbehang als op dezelfde muren. Soort fotolijst idee. Het is de bedoeling dat de kamer eind juli 2017 behangen wordt.

Behangen van een slaapkamer

Een kamer behangen van 23 m2. 1 zijde bestaat volledig uit ramen. Op 1 rechte muur komt fotobehang, dit behang is al helemaal op maat. De rest wordt behangen met vliesbehang. De ruimte heeft 2 deuren en muren met een standaard hoogte. De muren zijn vorige week strak gestuct en zijn inmiddels helemaal droog. NB om medische redenen zou deze klus met grote spoed uitgevoerd kunnen en moeten worden.

Slaapkamer behangen

In onze slaapkamer willen we 1 wand van 360cm x 240mm voorzien hebben van fotobehang (is besteld inmiddels) en de rest van de kamer met wit vliesbehang(al aanwezig). Vanwege ramen en deuren schat ik het aantal m2 in op 30m2. De muren zijn al schoon en vlak, klaar voor behang. Voor het fotobehang is lijm meegeleverd. Voor de vliesbehang moet de opdrachtnemer lijm regelen. Uitvoering in overleg maar bij voorkeur op korte termijn.

Fotobehang laten aanbrengen

Ik heb 2 muren waar ik graag fotobehang op wil. Totaal om ongeveer 15 m2. Is het mogelijk om dit door jullie te laten doen?

Muren sauzen en muren behangen met fotobehang

Ik wil graag muren laten sauzen en en muren behangen met fotobehang. Het gaat om twee kinderkamers, beide zelfde afmetingen. Muur 3,36 breed x 4,50 hoog. Graag 1 x sauzen wit, 1 x sauzen kleur (x twee kamers). Muur 4.40 breed x 4.50 hoog, minus deur, minus schuine kant, 1 x sauzen kleur (x twee kamers). Muur behangen met fotobehang. Afmeting fotobehang: 1 x 3.36 breed x 2.71 hoog; 1 x 3.36 breed x 2.53 hoog. Totaal sauzen ongeveer 80 m2 Totaal fotobehang ongeveer 20 m2 Alle materialen aanwezig behalve stelling of trap. Rest in overleg. Mogelijk nog andere muren te behangen met gewoon behang, en behang verwijderen maar is nog niet helemaal bekend. Woning in Olst, Overijssel

Fotobehang op de muur aanbrengen

Ik wil aan één kant van de muur fotobehang (4.45 meter bij 2.30 meter) in de slaapkamer en aan de andere kant gewoon behang (3.65 bij 2.30 meter). Er zit nu ook behang op de muren, dit verwijderen we zelf.