Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Flat witten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: flat witten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: flat witten

Flat witten

Bijgaand foto van de zijmuur in mijn flat... 13 m lang. 2,80 hoog, die wil ik graag gewit hebben voordat in februari de nieuwe keuken komt. Vrij rechttoe rechtaan klus, een kast opzij schuiven.. vloer afdekken en je kunt aan de gang denk ik. Ik verneem graag wat jullie prijs is voor zo'n klus, dan kijk ik of dat nog van het budget kan.

Plafond witten en muren schilderen

Ik wil het plafond laten witten en de muren van mijn flat laten verven. Het plafond is circa 78 m2. De flat heeft drie kamers. Alle wanden van de woonkamer en slaapkamers moeten geverfd worden. Afmetingen: 4.66 x 2.6 meter muur achter, 3 x 2.66 meter zijmuur. En dan 4.40 + 4.46 meter slaapkamer 1. En 2.68 + 3.43 meter in de tweede slaapkamer. Het behang wat we zouden plakken is 21 rollen voor de woonkamer en 21 voor de andere kamers. Het is deels al behangen maar op sommige plekken zie je wat vlekken door het behang heen. Kan daar wel overheen geverfd worden? De rest moet direct geverfd worden.

Flat met 3-tal kamers witten

Omdat mijn flat wordt verkocht, zoek ik een schilder die de muren en plafonds voor een redelijke prijs kan opfrissen. Er is gerookt in de woning dus er is wat nicotine aanslag aanwezig, daarom moet alles even opnieuw geschilder worden. De woonkamer is ongeveer 25 m2, de gang is 4.5 x 2 meter, de keuken is 2.5 x 4 meter groot en de achterkamers zijn 5.5 x 4.5 en 4 x 3.5 meter groot. Er is hulp nodig met het verplaatsen van de meubelen omdat ik zelf een versleten rug heb en het daardoor niet meer zelf kan doen. Ik zoek een goedkope oplossing.

Kamers witten in een kleine flat

Ik wil in mijn flatje van 64 m² graag de wanden en plafonds van 2 kamers laten witten. De kamers zijn 3 x 4 en 4 x 5 meter. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Onderhoud aan het plafond in de badkamer

Ik wil het plafond in de badkamer (<5 m2) van mijn flat (huurwoning) inclusief een aantal daarlangs lopende pijpen opnieuw laten witten (o.i.d.). Laatste onderhoud circa 9 jaar geleden. Pijpen bladderen op dit moment af. Het liefst zou ik een verlaagd plafond laten aanbrengen, maar ik ben bang dat dat technisch niet tot de mogelijkheden behoort. Ik voeg 3 foto's toe.

Wanden en plafond witten

Wij wonen in een appartement, waar wij de plafonds van ongeveer 80 m² en wanden van ongeveer 200 m² graag laten witten. Op de wanden zit een behang dat al eens geschilderd is. Wat ons betreft kan daar nogmaals overheen geschilderd worden. De omstandigheid is dat wij voor werkzaamheden korte tijd in Nederland zullen wonen. We willen de flat wel wat opfrissen, maar het verwijderen van al het behang is daarom geen noodzaak. We ontvangen graag een offerte. Wij zijn Engelssprekend, deze aanvraag is voor ons vertaald.

Behangen en witten van de slaapkamer

Als gevolg van daklekkage van flat gebouw, behang ( papier ) gedeeltelijk los en verkleurd en vocht kringen op het plafond. Afmeting slaapkamer circa 4 x3 meter.

Witten van plafond en muren

Witten van plafond en muren van kleine flat van ong. 48 m2 totaal.

Behang- en witwerk in het huis

Wij wonen nu 13 jaar in onze flat en willen het witten oud behang laten afhalen en opnieuw laten behangen. We zijn 70 plussers en allebei gehandicapt en kunnen het niet meer zelf. We zijn niet rokers (dit ivm witten). Wat kost dit als we dit door u laten doen?? Plafond kamer is 25 m2, behang kamer is 33 m2 en witten keuken plafond is 4x2 m2 plus muur boven tegels 10m2 x 1 m hoog is 18 m2. De keuken moet misschien 2x want een keuken is altijd vuiler! Wilt u ons een indicatieve prijsopgave doen als u dit zou kunnen uitvoeren? Kunt u ook eenindicatie geven voor laminaat leggen? Graag uw bericht op onze email waarvoor onze

Flat opnieuw witten en behangen

Wij wonen 13 jaar in deze flat en willen opnieuw witten en behangen en het oude behang er af halen. Wij zijn niet-rokers (zeg ik i.v.m. witten) en zijn 70 plussers met beiden een handicap, waardoor wij het niet zelf kunnen doen. Willen weten of u dit voor ons kunt uitvoeren en wat dit ons kost. Behang is globaal gemeten 33 m2 en plafond 25 m2. S.v.p. een prijsindicatie op onze email of per telefoon. Het behang moeten we nog uitzoeken.