Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Finnhouse schilderen (buitenkant)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: finnhouse schilderen (buitenkant). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: finnhouse schilderen (buitenkant)

Finnhouse schilderen (buitenkant)

Voorjaar 2020 willen we ons Finnhouse schilderen (moet Scandinavisch Rood en Wit worden). Ook met verf die geschikt is voor deze Finse huizen. Er moet nog gerepareerd worden (drie kozijnen vervangen en gedeeltelijk houtrot op enkele plekken) maar ook willen we dus de gele kleur vervangen door rood. Het gaat om hardhouten kozijnen, de oude zouden afgevoerd moeten worden. De afmeting durf ik niet te zeggen. Het huis is ongeveer 11 x 9 meter en 7 meter hoog. Uiteraard dient het daarna jaarlijks of 2-jaarlijks onderhouden te worden. Graag ontvangen we een offerte.

Buiten schilderwerk houten Finnhouse

Het betreft het afschilderen buitenzijde van een houten Finnhouse waarbij de verf reeds aanwezig is. Het gaat om één zijde van het huis (oostzijde). Circa 35 m2 zonder ramen en deuren. En een deel (circa 18 m2) met daarin twee ramen. Eventueel ook schilderen van daklijsten.