Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dichte trap zwart verven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dichte trap zwart verven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dichte trap zwart verven

Het schilderen van twee dichte trappen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 2 open trappen inclusief leuningen. Het gaat om 15 tredes per trap. De trappen moeten waarschijnlijk eerst geschuurd worden. Waarschijnlijk houten trap in grondverf.

Dichte trap zwart verven

De trap heeft een houtskleur en moet nu zwart geverfd worden. Er zitten zwarte antislipstrepen ingefreesd. Het is een dichte trap.

Trap strippen en wit schilderen

Ik wil graag het tapijt van mijn bestaande trappen laten verwijderen en deze wit laten schilderen. De trap van de bg naar de eerste is een dichte trap met 13 treden en de trap van de eerste naar de tweede is een open trap.

Twee binnentrappen schilderen inclusief schuren

Het gaat hierbij om 2 trappen. Een trap is een dichte trap, de andere is een open trap. Ze zijn allebei bekleed met vloerbedekking. De vloerbedekking moet eraf. De trappen moeten daarna geschuurd en bijgewerkt worden en als laatste natuurlijk geschilderd. De balustrades moeten wit en de trap zelf inclusief stootbord zwart.

Trap schilderen

Trap schilderen, trap met een draai en 7 treden en een overloop van 1 bij 1 meter. Een dichte trap.

Verven van een trap

Ik wil de trap geverfd hebben - deze staat al in de grondverf, maar moet afgemaakt worden in de kleur wit. Het is een dichte trap, met spijlen aan de zijkant en een draai en loopt van de begane grond naar de eerste verdieping

Stucwerk sauzen en een trap schilderen

Ik zoek iemand voor het schilderen van stucwerk beneden, boven (80 m2 ) en een dichte trap.

Trap schilderen

Twee houten trappen schuren en schilderen: - open trap - dichte trap Ik ontvang graag een offerte.

Twee trappen verven

- Twee trappen verven binnen: zoldertrap is een open trap. Beneden is een dichte trap. - Benedentrap 2 kleuren. - Trapleuningen.

Twee trappen schilderen

Ik wil 2 trappen laten schilderen in een nieuwbouwwoning. Het gaat om een dichte trap met 25 treden en een open trap met 15 treden.