Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dichte trap schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dichte trap schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dichte trap schilderen

Dichte trap schilderen

We hebben een dichte trap met 2 draaiingen welke gestoffeerd is geweest. De trap is met alabastine lijmafbijt behandeld, oude verf is met verfafbijt behandeld en alles is met de krabber verwijderd en daarna opgeschuurd. Wij willen graag de trap laten schilderen. Wat zijn de kosten en wat wordt hiervoor gedaan? Uit hoeveel en welke lagen bestaat het schilderen?

Trappen schilderen

Schilderen van trap en balustrades. Het gaat om 1 dichte trap en 2 open trappen 2 balustrades

Trappen opknappen met schilderwerk

Ik wil een open en een dichte trap met elk 15 treden laten schilderen in kleur RAL 9001. Ook de zijkant (trapplint) moet worden geschilderd. De verf op de trappen is lelijk geworden, het hout zelf is in prima staat. Het huis is uit 2012. Ik ontvang graag offertes voor het schuren en schilderen.

Schilderen twee trappen nieuwbouwwoning

De trappen van onze nieuwbouwwoning hebben gedurende de bouw wat te verduren gehad. Ze zijn wel gespoten door de aannemer, maar toch beschadigd en we willen ze graag laten schilderen. Het gaat om een open en een dichte trap. Ik ben benieuwd naar de prijs en de duur van het karwei. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet,

Trappen betonlook verven

Ik zou graag willen weten wat het kost im mijn trappen te laten verven in betonlook 1 open trap en 1 dichte trap.

Trappen schilderen

Wij willen graag een dichte trap van 16 treden laten schilderen en een open trap naar zolder. De trap staat al in de grondverf en is nieuw, het betreft een nieuwbouwwoning.

Trappen schilderen

Een dichte en open trap + stootborden en traphekken schilderen. Dus al het hout in het trapgat.

Trappen schilderen of spuiten

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het spuiten / verven van onze twee trappen inclusief toebehoren (zijkanten, traphekje e.d. ) Het zijn beide houten trappen, van een nieuwbouw huis. Eén trap is open en één trap is dicht. Ik weet niet hoeveel tredes zijn. De opentrap moet ook aan de onderkant geverfd worden, de dichte trap niet. Graag in het (gebroken) wit geverfd.

Traptreden schuren en schilderen

Het betreft een trap vanaf de begane grond naar de 1e verdieping. De trap moet geschuurd en geschilderd worden. Het is een dichte houten trap van 14 treden die in zijn geheel geschuurd en geverfd moet worden. De trap heeft lijmresten van het vloerbedekking dat erop heeft gezeten. Ik vermoed dat de lijm op waterbasis is. Ik heb het namelijk zelf al geprobeerd te verwijderen en dat gaat relatief makkelijk. De trap moet in een Champagnekleur geverfd worden. Eventueel heb ik het RAL nummer voor u.

Dichte trap schilderen

Dichte trap met 13 treden. Er zit nog een beetje lijm op van vorige stoffering. Wij willen de trap wit RAL 9010 geschilderd hebben met eventueel plak tapijt/sisal tegels op de traptreden.