Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe deuren spuiten en aflakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe deuren spuiten en aflakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe deuren spuiten en aflakken

Aluminium deuren spuiten

Ik zou graag een offerte willen voor het spuiten van aluminium deuren, het gaat puur om de offerte zelf. Het zijn in totaal 72 stuks de maten zijn 1820x B740mm + 1820mmxB750mm Ik zou het graag in de RAL 5015 hebben. Hoop uw genoeg informatie te hebben gegeven. Verwacht een voorspoedig antwoord terug. Met vriendelijke Groet,

Nieuwe deuren spuiten en aflakken

Ik wil graag 4 nieuwe (in grondverf)deuren laten spuiten hoeveelste mij dit kosten?

Deuren schilderen of spuiten

Het gaat om 9 binnen houten deuren oude 2 board nieuwe deuren Wat gaat dit kosten?

Opdekdeuren halen spuiten en terugbrengen

5 opdek deuren halen spuiten en terugbrengen,wat kost dat?

Schilderen of spuiten van opdekdeuren

Ik wil opdekdeuren laten spuiten in wit. Het zijn standaard vlakke deuren met een normale grootte van ongeveer 90 bij 205 cm.

Deuren en kozijnen spuiten of schilderen

Binnen-opdekdeuren en metalen kozijnen overschilderen of spuiten. Hiervoor wil ik graag een offerte ontvangen. Het gaat beneden om 6 binnendeuren en boven om 5. Waarschijnlijk zit er een kunststof coating op de deuren.

Gehele woning laten spuiten

Betreft binnen spuitwerk van deuren, 1 stuks, en muren, 100 m2, en plafond. Graag ontvang ik een offerte.

6 binnendeuren spuiten

Ik heb in mijn woning 6 vlakke opdek binnendeuren zonder ruitjes. Ik wil deze deuren hier laten ophalen, laten spuiten in zijdeglans RAL 9010 en vervolgens weer laten monteren. Ik ontvang graag uw offerte.

Kunststof deur laten spuiten

Een kunststof binnendeur laten spuiten. Het gaat om een hogere deur van ongeveer 211,5 cm bij 90 cm breed. Er zitten drie glazen in dus het gaat niet om de volledige deur schilderen. Eventueel een offerte voor het vervangen van de deur en/of het meenemen van het schilderen van alle deuren. Het gaat uiteindelijk om deze deur sowieso, en eventueel de rest ook.

Opdekdeuren laten spuiten

Ik wil graag een offerte voor het laten spuiten van 5 opdekdeuren in een ralkleur 9010 (wit). Het is voor beide kanten. Zonder glas in de deur dus gladde deuren.

Partners

Partners van Casius