Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deel van muur overschilderen na waterschade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deel van muur overschilderen na waterschade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deel van muur overschilderen na waterschade

Deel van muur overschilderen na waterschade

Ik wil een deel van de muur laten overschilderen na waterschade, zie bijlage.

3 m2 fotobehang ophangen

Ik wil graag een deel van de muur laten behangen in een slaapkamer, zodat het op een schilderij lijkt. De grootte is slechts 200 cm breed en 150 cm hoog. Momenteel is het geschilderd en geen behang.

Muur schilderen

Wij hebben een muur van ongeveer 10 meter lang en 2.50 meter hoog. Het bovenste deel willen wij wit tot de tegels in keuken, onderste deel blauw.

Binnenshuis schilderen

I.v.m. terugkeer uit het buitenland te schilderen: 12 kozijnen, 1 voordeur binnen, 75 m2 wand, 65 m2 plafond. Wellicht nog een trap naar 1ste verdieping. Deel kozijnen in woonkamer is reeds geschuurd. Kozijnen zijn hardhout. 1 baksteen muur, rest is gestucte muur. Plafond zijn gipsplaten. Oppervlakten zijn schatting. Op verzoek zijn foto's van enkele te schilderen delen van woonkamer/keuken beschikbaar. Uiteindelijke kleuren in overleg. Evt. Vooroverleg ter plaatse tussen 13-15 juni, uitvoering bij voorkeur vanaf tweede week juli 2018. Verder in overleg. Te schilderen ruimte zijn zo goed als leeg.

Buitenkant huis schilderen

De buitenkant van het huis schilderen. Er dienen twee kleuren gebruikt te worden. Het betreft de voorkant van het huis, de zij-muur en een deel van de achtergevel.

Deel van plafond en muur herstellen na waterschade

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het laten drogen en schilderen van een muur en een plafond in de keuken zie bijgaande foto's voor een overzicht. Alvast bedankt,

Plafond en muur schilderen

Door een lekkage zijn de muren en een deel van het plafond verkleurd. De lekkage is inmiddels opgelost maar er dient wel geschilderd te worden. Het gaat om ongeveer 15 a 20 m2 schilderwerk.

Slaapkamermuren schilderen

Door lekkage van bovenburen moet wc plafond en 1 slaapkamer muur en deel plafond behandeld worden en daarna gehele slaapkamer wanden en plafond geverfd worden liefst op een zaterdag

Deuren, kozijnen, plafond en muur schilderen

13 deuren, 5 kozijnen, pfafond badkamer, granol gang en overloop schilderen. Het granol ook iets bijwerken. Plafond badkamer is circa 8 m2 nieuw stucwerk. Het granol zal circa 18 m2. Gaarne per deel specificeren.

Gang, trapgat en overloop behangen

Ik wil de gang, het trapgat en de overloop laten behangen. Ik heb geen ervaring met behangen. Op de meeste stukken is het oude behang afgestoken. In de gang is een radiator waarachter ik het behang niet weg kon krijgen. Ik weet niet zo goed of de radiator eraf moet om erachter te behangen. Als dat niet hoeft, maar een vakman er wel achter kan behangen (als is het maar voor een groot deel) dan heeft dat mijn voorkeur. Op hardboard/houten ondergronden heb ik het oude behang laten zitten in de veronderstelling dat daar wel overheen behangen kan worden. Op de overloop heb ik het ook laten zitten aangezien het oude behang er daar nog goed op zit. De grote muur in de gang bestaat uit blokken waarvan de naden nog zichtbaar zijn. Er zijn daar wat beschadigingen die ik van tevoren zal opvullen. Ik heb daarom een vliesbehang die dekkend is, besteld. Ook twee pakjes behanglijm. Het lijkt me het beste wanneer iemand eerst even vooraf komt kijken, zodat die een goed beeld van de klus kan krijgen.