Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakopbouw schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakopbouw schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakopbouw schilderen

Dakopbouw schilderen

Ik wil graag het houtwerk aan de buitenkant van mijn dakopbouw laten schilderen. Ik ontvang graag een offerte.

Buitenschilderwerk

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van 5 kozijnen op de bovenetages. Daarnaast moeten de boeidelen van de dakopbouw ook aangepakt worden. Gezien de hoogte is er een steiger noodzakelijk.

Buitenschilderwerk aan kozijnen en deuren van meerdere woningen

Wij willen ongeveer 7 buitenkozijnen per woning en 3 buitendeuren per woning laten schilderen. Tevens hebben 2 woningen een dakopbouw. De offerte is voor 4 rijtjeswoningen. Inclusief reparatie van houtwerk waar nodig.

Schilderen buitenkant huis

Het betreft schilder werk aan de buitenzijde van de woning. De begane grond: tuindeuren, raam, zijraam, keukenraam, voordeur, wc raampje De tweede etage raamkozijnen en de derde etage de gehele dakopbouw, deze is volledig van hout. Daarnaast dient de woning gecontroleerd te worden op houtrot, wij hebben een aantal plekken gezien waarbij wij dit vermoeden. .

Dakopbouw schilderen

Onze dakuitbouw op de tweede etage van onze tussenwoning moet nodig geschilderd worden. Er is een steiger nodig. Het is allemaal houtwerk. Uitbouw is 1,5 meter breed en ongeveer 2 meter hoog.

Schilderen deel buitenkant woning

Schilderen dakopbouw ca 22 vierkante meter, zijkant woning ca 3 vierkante meter.

Project: schilderwerk als gevolg van ...

Project: schilderwerk als gevolg van plaatsing dakopbouw, die gepland is voor april 2009. Schilderwerk: - aflakken open grenen trap + traphekje die al in de grondlak staan - nieuwe verflaag van bestaande traphekje - aflakken 2x kozijnen partij (voor/achter/binnen en buiten) die al in de grondlak staan - behandelen (met transparante kleur verf/beits/lak) nieuw aangebrachte red-ceddar gevelafwerking. - verven bestaand (5 jaar) houtwerk buiten (B.G + 1de verdieping kozijnen) Schilderen (zeker het red-ceddar) dient gedaan te worden in de maand april (tegen einde v/d maand).

Het gaat om het schilderen van kozijnen, ...

Het gaat om het schilderen van kozijnen, het verwijderen van bestaande verflagen en wat lichte herstelwerkzaamheden aan het hout (kleine rotte plekken). Het gaat om een rijtjeswoning met vier ramen aan de voorzijde (+/- 2 x 1m), 4 ramen aan de achterzijde (2 x 2 x 1,5m; 0,5 x 0,7m; 2 x 0,3m), een dakopbouw en het lakken van het hek op het balkon.

Graag willen wij het buitenhoutwerk van ...

Graag willen wij het buitenhoutwerk van ons huis laten schilderen. Het betreft de voor en achterkant, boven en benedenverdieping, de dakopbouw en de schuurdeur. De huidige verflaag is Sigma schakelverf.

* tweede verdieping, max. +/- 9 meter ...

* tweede verdieping, max. +/- 9 meter hoog, Schilderen van de dakopbouw, red cedar, buiten incl. kozijnen. [5 kozijnen, glas oppervlak +/- 16m2] * eerste verdieping, eventueel schilderen van de kozijnen [5 stuks, glas oppervlak +/- 10m2] ..