Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete buitenschilderwerk van een woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete buitenschilderwerk van een woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete buitenschilderwerk van een woning

Complete buitenschilderwerk van een woning

Het betreft buiten schilderwerk zowel aan de voor- als achterkant van de woning, begane grond en 1e etage. Deuren, ramen, balkon en die van de buren. Voor deze klus is een hoogwerker nodig.

Complete buitenschilderwerk van kozijnen en deuren, inclusief verwijderen zonneweringen

Ik wil aan de buitenzijde van mijn woning het volgende laten schilderen: - Begane grond: 4 kozijnen en 2 deuren, waarvan één dubbele openslaande en een voordeur. Al het materiaal is van hout. Bovenstaande graag apart berekenen in de offerte zodat ik kan beslissen of ik deze werkzaamheden zelf ga doen. Op de 1e en 2 verdieping meerdere zonneweringen verwijderen en afvoeren (soort stoffen rolluiken) Bij enkele is materiaal nodig om hierbij te komen. Aan de achterkant: schuifpui, 7 kozijnen en een deur. Aan de voorkant: dubbel openslaande garagedeur, voordeur en 5 kozijnen Offerte is inclusief al het voorwerk en materiaal.

Schilderen compleet huis ramen en kozijnen

Ik zoek een schilder die een aantal klussen kan uitvoeren aan mijn woning. Het gaat om buitenschilderwerk. Het gaat om de: Voordeur Keukenkraan groot 3x schuifpui achter 2 ramen die open kunnen voorkant 1e 2 ramen die niet open kunnen voorkant 1e 2 ramen die niet open kunnen groot achter 1e 2 kleine ramen die wel open kunnen achterkant 1e Zolder complete dakkapel die gedaan moet worden 2 kleine ramen die open kunnen en een raam in het midden. Het gaat om een tussenwoning.

Tussenwoning schilderen aan de buitenkant

De opdracht bestaat uit het verzorgen van het complete buitenschilderwerk van een tussenwoning.

Buitenschilderwerk aan jaren ‘30 tussenwoning

Schilderen van al het houtwerk buiten van een jaren ‘30 tussenwoning, inclusief alle voorbereidingen. Voorzijde (zuid): voordeur en erker begane grond, kozijnen eerste verdieping, tevens een raampje vervangen hier indien mogelijk, regenpijp en dakgoot. Voor het laatst geschilderd in 2013. Achterzijde (noord): keukendeur, slaande deuren en kozijnen begane grond; balcon met slaande deuren en kozijnen eerste verdieping; dakkapel zolder; regenpijp en dakgoot; deur en raam van losstaand schuurtje. Voor het laatst geschilderd in 2010. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 152 m2. Graag een complete offerte inclusief materiaal, manuren en voorwerk.

Buitenschilderwerk bij een complete eengezinswoning

Ik wil dat mijn gevel compleet geschilderd wordt. Het betreft eengezinswoning met op de begane grond: Voordeur met glas, 2 dubbele glasdeuren, 3 ramen en 8 bovenlichtjes. Op de 1e verdieping: 6 ramen en op de 2e verdieping: 8 ramen. Met name liggende delen bladdert al af.

Buitenschilderwerk aan woning

Buitenschilderwerk aan woning. Vrijstaande woning. Gaat om kozijnen, deuren en houten geveldelen. Uitbouw heeft complete houten ombouw.

Buitenschilderwerk en herstellen houtrot

Aan de zijkant van onze twee-onder-een-kap woning moet het schilderwerk bijgewerkt worden. Dat wil zeggen, de complete dakrand, op zolder een zijraampje, een badkamerraam en op de eerste verdieping een zijraam plus wat gevelbetimmering. Alleen eerste en tweede verdieping dus. Er is sprake van houtrot schade (glaslatjes) die we graag goed gerepareerd willen hebben. Steigerwerk noodzakelijk om tot in nok van het dak te bereiken.

Complete buitenschilderwerk. Deels ...

Complete buitenschilderwerk. Deels nieuwe gegronde kozijnen en deels oude kozijnen die moeten worden afgekrabd en bekeken op houtrot en renovatie als nodig. Boeien en goten. Met andere woorden de complete houten buitenboel.