Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenzijde jaren 70 woning kaleien (wit)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenzijde jaren 70 woning kaleien (wit). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenzijde jaren 70 woning kaleien (wit)

Buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit)

Jaren 70 woning moet aan de buitenkant gekaleid worden. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Buitenboel schilderen

Aan de achterzijde van mijn jaren '30 woning dient de buitenzijde geschilderd te worden. De woning is goed te bereiken. Het zal gaan om het volgende: 1 x dakrand 2 x balkon 2 x kozijn 3 x openslaande deuren 1 x serre

Buitenhout onderhouden en schilderen

Schilderen van hout aan de buitenzijde van de woning. Dakkapellen, deuren, kozijnen en overig houtwerk. Plus eventueel vervangen of herstellen van delen. Graag zouden wij een offerte ontvangen inclusief een advies over de termijnen waarop onderhoud schilderen van buitenhout plaats moet vinden. Het gaat om een tussenwoning, jaren '30, met 3 dakkapellen en houten kozijnen.

Gehele buitenzijde van een tussenwoning schilderen

Wij willen ons jaren '30 huis graag aan de buitenzijde laten schilderen. Het gaat om een tussenwoning met een dakkapel voor en achter. Op de 1e verdieping zit een houten balkon, 2 balkondeuren en raamkozijnen. Verder zijn er 3 raamkozijnen met ramen. Op de begane grond gaat het om de voordeur met kozijn, een erkerkozijn, een dubbele achterdeur met kozijn en 2 ramen. Verder moeten de daklijsten aan de voor- en achterzijde worden geschilderd. We willen deze klus graag vanaf februari of maart met u inplannen. We ontvangen graag uw offerte.

Binnen- en buitenschilderwerk in een renovatiewoning

Wij hebben een jaren '20 woning geheel gerenoveerd en deze wordt nu gestuukt. Daarna willen wij de gehele binnenzijde en buitenzijde laten schilderen. Het gaat daarbij om de ramen, kozijnen, deuren, boeidelen, een dakkapel etc.etc. Op 1 erkerkozijn na is al het houtwerk vernieuwd. We willen graag in contact komen met schildersbedrijven die dit schilderwerk via de spuitmethode kunnen uitvoeren, omdat we denken dat dit wat sneller klaar zal zijn. We willen het pand in mei in de verkoop zetten. We ontvangen graag reacties van bedrijven die op korte termijn kunnen beginnen. We horen graag wat de condities zijn voor de spuitmethode maar als u met klassiek schilderwerk ook op korte termijn aan de slag kunt, hebben we ook interesse in een gesprek en prijsopgave.

Buitenschilderwerk bij een jaren '30 woning

De buitenzijde van mijn jaren ´30 woning dient te worden geschilderd. Het gaat om 20 kozijnen met diverse afmetingen, 12 deuren en de dakgoot. Het houtwerk is altijd goed onderhouden, echt herstelwerk zal er niet zijn.

Houtwerk schilderen aan de voor- en achterkant

Samen met onze buren willen wij het houtwerk aan de buitenzijde, aan de voor- en achterkant van onze twee eengezinswoningen laten schilderen. Begane grond, eerste en tweede verdieping. De woningen liggen naast elkaar onder hetzelfde dak. Voorkant een voordeur, 1x raamkozijn en boven een uitbouwtje. Achterkant ook 1x deur +raamkozijn en boven 2 kozijnen. Op de tweede verdieping een dakkapelletje en het raam van de badkamer. Vorige schilderbeurt is een aantal jaren terug. Grotendeels schuren en opnieuw schilderen.

Stuc- en schilderwerk binnen en schilderwerk buiten

Het betreft het schilderwerk van de 5 binnendeuren plus de houten kozijnen. Daarnaast dient er 20 m2 wanden gesaust te worden in licht grijs of een betonlook. De overige 40 m2 wanden dienen wit gesaust te worden. Op de eerste verdieping dient er 30 m2 plafond gewit te worden 10 m2 wand. Aan de buitenzijde van de jaren´30 woning dienen de kozijnen, de deur, het dakbeschot en de dakkapel geschilderd te worden.

Woning schilderen van buiten

Ik wil mijn woning aan de buitenzijde laten schilderen. Betreft een jaren '30 huis en het is een tussenwoning. Schilderwerk heb ik tot nu toe zelf gedaan met Sikkens verf. Houtwerk is Amerikaans grenen. Openslaande delen in 'grachtengordel groen', de rest in wit. Het gaat om de volgende kozijnen en deuren: - 3 ramen voorkant; - erker met 2 bovenraampjes; - terrasdeuren achterkant; - 2 bovenraampjes achterkant; - 1 keukenraam plus bovenraampje; - dakgoot 6 meter voor en achter.

Onderhoud aan schilderwerk

Het houtwerk aan de buitenzijde van de woning is enige jaren geleden geschilderd. Echter zijn er een aantal zeer slechte plekken die wij graag willen laten behandelen. De kozijnen en de dakrand zullen daar waar nodig gedaan moeten worden. Het is een 2 onder 1 kap woning met alleen een woonlaag op de begane grond. Er zijn foto's aangeleverd.