Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenzijde hoekhuis schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenzijde hoekhuis schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenzijde hoekhuis schilderen

Buitenzijde hoekhuis schilderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het schilderen van 7 raamkozijnen met diverse afmetingen, 3 deuren en een houten paneel naast de voordeur.

Hoekhuis laten schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor schilderwerk aan de buitenzijde van mijn hoekwoning. Het zal gaan om 9 buitendeuren, 26 kozijnen en 20 meter goot.

Buitenkant van het huis gedeeltelijk verven

Wij willen ons hoekhuis aan de buitenzijde (naar schatting 22 m2) laten verven. Het betreft niet het gehele huis, maar onderdelen. Beneden de sponning van een deur, een zijraam en 3 boeiboorden van een aanbouw en 4 boeiboorden van een garage plus de sponning van een deur van de garage en 2 raampjes. Boven de sponningen van 3 grote ramen (ongeveer 1 x 1 meter) en 2 kleinere ramen. Zolderverdieping voor en achter dakgoten van 6 meter lang en ongeveer 0,5 meter breed. Tevens op de zijkant, op het punt: een ongeveer 40 cm grote overkapping afgewerkt met boeiboorden. Per zijde ongeveer 7 meter lang.

Buitenschilderwerk aan een hoekwoning

Graag wil ik mijn hoekhuis van buiten laten schilderen door een serieuze en nette vakman die zorgt voor een vakkundig en mooi resultaat. Het gaat om al het houtwerk aan de buitenzijde, inclusief de kozijnen, tuindeur en berging. De oppervlakte is voor mij niet te schatten, daarom maak ik graag een afspraak. Bij voorkeur laat ik in mei starten met deze klus. Ik ontvang graag uw schriftelijke offerte.

Buitenschilderwerk bij een hoekhuis

Ik wil mijn hoekhuis aan de buitenzijde opnieuw laten schilderen. Al het houtwerk moet geschuurd worden en daarna opnieuw geschilderd. Ik ontvang graag een prijsopgave voor twee opties. De 1e optie is alles in één kleur schilderen, RAL 9010. De 2e optie is twee kleurstellingen, namelijk wit en alles wat nu blauw is moet dan grijs worden. Er moeten ook boeiboorden en drie regenpijpen worden geschilderd. Er zijn 2 kozijnen aan de garage uitgevoerd in kunststof. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Schilderwerk buitenzijde woning

Het betreft het schilderen van de buitenzijde van een hoekhuis. Het is de eerste en tweede verdieping waarbij de raampartijen met o.a. openslaande ramen en de omtimmering van de dakgoot geschilderd dient te worden. Verder zal er nog wat herstel nodig zijn van de kitranden.