Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenzijde voor en achterkant schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenzijde voor en achterkant schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenzijde voor en achterkant schilderen

Huis schilderen buitenzijde

Kleine binnenstadswoning, schilderwerk: -dakkapel aan de voorzijde -3 raamkozijnen -1 voordeur en 1 achterdeur inclusief kozijnen -Spatrand/gevelplint voorzijde woning -Raamdorpels -Boeiboord voor en achterkant

Kozijnen van een VVE-pand aan de buitenzijde schilderen

De kozijnen van vijf woonlagen met ieder een erker, wil ik laten schilderen. Aan de achterkant staat een glazen serre met deuren met drie ramen, daarnaast heb ik ook een buitendeur, en twee slaapkamer ramen. Eventueel is er een hoogwerker/steigerbouw nodig.

Buitenzijde voor- en achterkant schilderen

2 deuren 1 garagedeur 7 kozijnen Graag zsm antwoordt

Buitenschilderwerk aan voor-, zij- en achterkant

Het betreft het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning. De voor- en achterpui bestaat volledig uit hout en glas. De woning is ongeveer 6 meter breed en 6 meter hoog. De zijgevel is ongeveer 8 meter hoog waar de daklijsten gedaan moeten worden en heeft 6 raamkozijnen met diverse afmetingen, een deur en een garagedeur. In de achtergevel is nog een deur aanwezig.

Schilderen kozijnen buiten en binnen

Ik zoek een schilder die kwaliteit en service belangrijk vindt. Waarbij er schilderwerk aan de buitenzijde van zowel de voorkant (2 slaapkamer- en 2 woonkamerkozijnen) en achterkant (keukendeur en keukenkozijn) van het huis verricht moet worden. Het zijn allemaal houten kozijnen. Alles wit verven. Alle delen zijn nu ook wit. De laatste schilderbeurt is zeker drie jaar terug. Schuren en opnieuw verven. Materialen in overleg.

Schilderwerk aan de buitenkant van de woning

Wij willen dit najaar of anders in het voorjaar van 2018 de buitenzijde laten schilderen van onze parterrewoning. Het gaat om: - (voorkant) een voordeur -voorzien van gekruld traliewerk- met daarboven een klein raamkozijn - (voorkant) twee grote raamkozijnen - (achterkant) een keukendeur met ruit - (achterkant) openslaande tuindeuren met aan weerskanten raamkozijnen met boven het geheel raamkozijnen - (achterkant) twee raamkozijnen met daarboven een klapraam - (achterkant) openslaande balkondeuren - (achterhuis, eerste etage) 10 meter lange boeidelen onder de dakgoten We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Schilderwerk aan de buitenzijde van een woning

Ik heb een woonboerderij/vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1817. Ik verwacht dat de overdracht in september of oktober zal plaatsvinden. Direct na de overdracht wil ik daar dan buitenschilderwerk laten verzorgen. Het gaat om de volgende onderdelen: Aan de voorkant van de woning: *4 draaikiepramen met een kozijn. *een voordeur en kozijn. Aan de zijgevel rechts: *2 draaikiepramen op de bovenverdieping. *2 draaikiepramen op de begane grond. Aan de achterkant van de woning: *een achterdeur en kozijn. *1 draaikiepraam op de begane grond. *1 klein raam. Aan de zijgevel links: *2 draaikiepramen op de begane grond. *1 klein raam op de bovenverdieping. Ik laat het houtwerk graag geheel glad schuren, ontvetten en gronden, het bestaande kit wegsnijden en afkitten. Het houtwerk laat ik dan geheel gronden en geheel aflakken in een nog aan te geven kleur (waarschijnlijk antraciet). Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenzijde dakkapellen schilderen

Ik heb onlangs een dubbel bovenhuis gekocht, dat aan de voor- en achterkant een kleine dakkapel heeft van ongeveer 170 cm breed, 100 cm diep en 80 cm hoog. Ik wil beide dakkapellen laten schilderen. Aan de achterkant is de dakkapel gemakkelijk bereikbaar via het balkon, aan de voorkant is een steiger nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Buitenschilderwerk

Ik wil graag aan de buitenzijde van mijn woning de kozijnen en deuren laten schilderen. Voorkant en achterkant. Het betreft twee deuren. Het betreft 5 kozijnen, verdeeld over 3 verdiepingen. Het zijn houten kozijnen.

Buitenschilderwerk uitvoeren

Kan er iemand langskomen om het schilderwerk op te nemen? Het betreft schilderwerk aan de buitenzijde van de woning, vooralsnog alleen de voorkant. Het is het houtwerk van de boeiboorden, ook boven dakkapel en garage en de twee garagedeuren/kanteldeuren van metaal. Kleurnummers heb ik al, het is Grachtengroen + Roomwit. Wellicht moet de achterkant van de woning ook gedaan worden, maar in eerste instantie eerst alleen de voorkant. Het is een 2-onder-1-kap bungalow en 5 jaar geleden is er voor het laatst geschilderd.

Partners

Partners van Casius