Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenwerk schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenwerk schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenwerk schilderen

Buitenwerk schilderen

Graag wil ik een offerte voor het schilderen van het buitenwerk: de kozijnen, de schuurdeur en de goot. Voor mij en de buren. Ik wil geen Gamma verf.

Kozijnen en dakgoten schilderen

Dijkhuis met 4 verdiepingen. Kozijnen (13 stuks- deze verschillen in grootte en bereikbaarheid) en dakgoten schilderen. Graag ontvangen we een offerte voor het buitenschilderwerk van onze nieuwe woning. Liefst een voor het gehele buitenwerk en een voor enkel de hogere onderdelen.

Binnenwerk en buitenwerk schilderen

Houtwerk van kozijnen en deuren + daklijst buiten. Houtwerk van kozijnen, deuren, muren en plafond binnen. Het gaat om een helft van een 2-onder-1 kap, jaren dertig woning van 10 meter lang en en 5,25 breed. 1e etage zijn 2 slaapkamers (1 van 4 x 7 en 1 van 3 x 3,50 en een washok in een L-vorm van 2 x 1,5 + badkamer met een plafond op van 2,35 x 1,50 en een aparte wc van 1 x 1 meter. Op zolder een grote L-vormige slaapkamer van ongeveer 5 x 5 met schuin dak en balken en 2 grote dakkapellen. Het heeft 2 lage muurtjes (hoog 1 meter x 1 en hoog 1 meter x 1,5) en 3 schuifdeuren van (2 x 1) die geverfd moeten worden. Gaat verder om totaal 10 deurposten in huis. Verder hebben we buiten nog nog een garage + daar aan vast een kleine aanbouw. Gaat om verven van de daklijst (3 x 9) garagedeur (2 x 2) en 2 zijdeuren + een buitenhoek van 2 x 1,80 meter.

Buitenwerk schilderen

Betreft schilderwerk buiten. Schilderen kozijnen, deuren, garagepoort en overig houtwerk buiten. Het betreft 3 deuren, 9 ramen en 2 keer overig, alles buiten.

Buitenwerk rijtjeswoning kozijnen schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van 10 kozijnen met diverse afmetingen aan de buitenzijde van de woning.

Buitenwerk schilderen

Ik wil het schilderen van 1 voordeur. 1 dubbele achterdeur, 5 klapramen, 5 vaste ramen realiseren en voor dezelfde dingen de kozijnen schilderen.. Daarnaast wil ik ook dat er klein herstelwerk wordt gedaan.

Buiten- deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om het schilderen van de achterkant van ons huis en de schuur, alleen het buitenwerk. Op de foto staat de achterkant van ons huis. Aanvullend willen we 2 schuurdeuren laten schilderen, binnen en buitenkant. Wat nu rood is willen we graag donkerblauw en wat nu wit is weer wit.

Buitenwerk woning schilderen

Schuren en schilderen van voor-, zij- en achterkant van het huis: raamkozijnen, voordeur, boeidelen, windveer en klein voorgeveldeel, inclusief het wegwerken van eventueel houtrot. De kleuren: wit blijft wit, rood blijft rood, en groen wordt wit. Zie bijlage voor de afmetingen en zie ook de bijgevoegde foto's.

Trappenhuis in appartementcomplex schilderen

Wij zouden graag het trappenhuis van ons appartementencomplex (4 verdiepingen) willen laten schilderen. Klant heeft geen idee van het aantal m². Eventueel ook het buitenwerk van het appartementencomplex. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte in dit verband.

Buitenwerk schilderen

Ik wil graag wat kozijnen laten schilderen. Betreft om de voordeur, de schuurdeur en de dakkapel. Verder wil ik graag de buitenkozijnen laten schilderen. Betreft 4 ramen op de eerste etage (en een dakkapel) en beneden een kozijn en een voordeur. Kozijnen die geschilderd worden zijn van hout.

Partners

Partners van Casius