Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenschilderwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenschilderwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk aan woning

Het gaat om; - Op de eerst verdieping de ombouw van de 2 kozijnen (witte deel) voor/onder/zijkanten (2.48 (b) *0.17 (d) * 1.45 (h), wit, RAL 9001?). - Boeideel tussen de begane grond en de eerste verdieping (5.15 (b) *0.45 (d) * 0.25 (h), wit, RAL 9001?). - Voordeur (grijs/wit, RAL 7004??). Schoon maken, ontvetten, schuren en schilderen. De kozijnen zelf zijn kunststof.

Buiten schilderwerk

Het betreft buitenschilderwerk 1e verdieping en 2x daklijst 6 m. Voorgevel: 1x kozijn 90 x 90 cm (uitklapraam) | 1x kozijn 90 x 172 cm (uitklapraam) Achtergevel: 1x kozijn 90 x 172 cm (uitklapraam) | 1x kozijn 172 x 172 cm (1x vastraam, 1x klapraam) In 1 kleur 9001 (RAL) Cremewit hoogglans.

Buitenschilderwerk aan achter- en voorgevel

Ik wil voor mijn achtergevel 1 en 2 hoog het hout, kozijnen, balkonhek (2x) en balkondeur (2x) buiten laten schilderen. Het gaat in totaal om 6 strekkende meter balkonhek, ca 5 m2 gevel met schrootjes, 3 middelgrote ramen die niet open kunnen, 1 groot raam wat niet open kan, 1 klein bovenraam dat wel open kan, en 1 windveer van ca 5 strekkende meter. Ik wil aan mijn voorgevel de dakkapel (2 ramen die open kunnen) op 2e verdieping laten schilderen, plus voordeur begane grond.

Buitenschilderwerk huis

Ik ben op zoek naar iemand voor het schilderen van 25 kozijnen en de dakrand van het huis, allemaal aan de buitenkant. Ik ben erg benieuwd naar uw prijs!

Buitenschilderwerk aan 2 onder 1 kap woning

Houtwerk onder de dakgoten voor en achter + houtwerk langs de dakrand / -punt opzij van het huis. het betref een 2 onder 1 kap

Buitenschilderwerk muren en kozijnen

Buitenschilderwerk bungalow: Schoonspuiten muren en schoorsteen Primer Houtwerk kozijnen en deuren, boeiboord. Muren (Mathys buitenverf) Alles begane grond en 1 kleine dakkapel. Garage ( buitenmuren en deuren, kozijnen) Oud schilderwerk Mogelijk ook veranda: Onderkant ongeveer 24 m2, boeiboord, achterwand en 4 palen Dakkapel zit er op

Houtwerk achterzijde woning schilderen

Het gaat om het buitenschilderwerk aan de achterzijde van onze woning. Wij willen in dezelfde kleur (wit) laten schilderen. Op de begane grond: 1 deur met raam ernaast en een luikje boven de deur, één groot raamkozijn en een venster dat open kan. Op de eerste verdieping gaat het om twee kozijnen: de slaapkamer met een groot raam en een venster dat open kan, en de badkamer waarvan het raam geopend kan worden. De ramen op de eerste verdieping zijn eenvoudig te bereiken via het dak van de uitbouw, waardoor een steiger waarschijnlijk niet nodig is.

Buitenschilderwerk

Het gaat om het schilderen van het gehele buitenwerk. Twee deuren, luifel bij de voordeur, 7 ramen en een nokverhoging.

Deuren, kozijnen, gevelbekleding en boeidelen schilderen

Ik zoek een schilder die buitenschilderwerk kan uitvoeren bij mijn woning. Het gaat om de kozijnen op de begane grond en eerste verdieping. Daarnaast de houten gevelbekleding aan de voor- en achterzijde woning (à 8 m2). En daarnaast zijn er ook nog boeidelen en twee deuren die ik graag geschilderd wil hebben.

Buitenschilderwerk woning

Ik ben op zoek naar iemand voor het schilderen van dakrand/ boeidelen voor, opzij, voorkant. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Partners

Partners van Casius