Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenschilderwerk uitvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenschilderwerk uitvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenschilderwerk uitvoeren

Buitenschilderwerk uitvoeren

Al het hout aan de buitenkant moet geschilderd worden. Alle kozijnen (12 stuks verdeeld over drie etages), erker, openslaande deuren (boven en beneden achter: 4 deuren), voordeur en achterdeur garage zijn 1,5 jaar oud. De garage deur, kozijn achterkant garage en de goot zijn oud en hebben waarschijnlijk wat reparatie werk nodig. Verder moet er binnen nog een koof van de haard geschilder worden. Alles in ral 9010, op de voordeur en garage deur na.

Deuren en kozijnen buiten schilderen

Ik zoek een partij die buitenschilderwerk aan mijn woning kan uitvoeren. Het gaat om het schilderen van 4 deuren, de openslaande tuindeuren, de dakkapel en 12 kozijnen. Het werk moet plaatsvinden verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De woning is goed bereikbaar.

Houtwerk schilderen op de voor- en achtergevel

Ik wil graag buitenschilderwerk laten uitvoeren. Het gaat om 2 deuren, 4 ramen die open kunnen, 9 dichte ramen, en 4 geveldelen van 80 bij 100 cm ongeveer en 1 van 250 bij 30 cm.

Buitenschilderwerk aan de woning

Ik wil buitenschilderwerk laten uitvoeren aan de woning. Het gaat om twee deuren, 4 kozijnen, 2 kleine dakkapellen met kozijnen en 1 grote dakkapel met kozijn. En twee dakgoten (houtwerk). Het gaat dus om het schuren, primer en schilderen.

Buitenschilderwerk

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van buitenschilderwerk. Het betreft deuren, ramenkozijnen, dakgoten, dakkapellen, luiken en de overkapping. De vrijstaande woning is rondom goed bereikbaar.

Buitenschilderwerk aan de achterzijde op drie verdiepingen

Ik wil buitenschilderwerk laten verzorgen aan de achterzijde van onze tussenwoning. Het gaat om 1 deur en 17 kozijnen/ramen. Het betreft de begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping. Boven de kozijnen op de 2e verdieping zit een kunststof gevelbetimmering, die hoeft niet geschilderd te worden. Er is 1 kozijn op de 1e verdieping waar wat houtrot in zit. Dat moet eerst worden hersteld. Ik wil het werk als het mogelijk is nog voor de winter laten uitvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenschilderwerk laten uitvoeren

De kozijnen, deur, schuifpui, dakkapel en de schuur wit laten schilderen. De werkplekken zijn goed bereikbaar. De klant wil graag worden gebeld om extra informatie aan de vakman te geven.

Buitenschilderwerk uitvoeren

Buitenschilderwerk; 6 kozijnen met ramen, 3 kozijnen en deuren en 1 schot/paneel bij de voordeur. Het is een kwestie van schuren en opnieuw in de verf zetten. Er moet een andere kleur op komen, donkerder dan de huidige kleur. Het is nu een houtkleur (beits of lak?) en daar wil ik een antraciet kleur op hebben.

Buitenschilderwerk en hout herstellen

Wij willen vanuit de VvE het volgende onderhoud laten uitvoeren: - Schilderen en houtherstel van 3 balkons - Schilderen en houtherstel van 1 raamkozijn - Glas vervangen in 2 raamkozijnen Het betreft werk op de begane grond, 2e en 3e verdieping, voornamelijk aan de achterzijde van het pand (balkons). We laten de klus hier graag even door u beoordelen en inventariseren. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Buitenschilderwerk op de bovenverdieping en optioneel ook beneden

Wij willen graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan de bovenverdieping van onze tussenwoning. Het gaat daarbij om het schilderen van de boeidelen en de kozijnen en ramen van onder andere een dakkapel. Optioneel is om ook beneden kozijnen, ramen en de voordeur te schilderen. Ik wil de klus hier graag laten beoordelen en ontvang daarna uw gesplitste offerte voor de boven- en benedenverdieping. Ik wil het werk graag in oktober laten uitvoeren.

Partners

Partners van Casius