Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenschilderwerk nalopen en bijwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenschilderwerk nalopen en bijwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenschilderwerk nalopen en bijwerken

Buitenschilderwerk nalopen en bijwerken

Kozijnen en boeiboorden nalopen en bijschilderen. twee onder een kap woning 24 boeiboord

Buitenschilderwerk nalopen

Al het schilderwerk buiten van een 2- onder 1 kap woning dient te worden nagelopen en waar nodig bijgewerkt. Opdrachtgever zorgt voor verf. Schilderwerk is overigens nog in vrij goede staat met alleen een zichtbare beschadiging aan het boeiboord op de tweede etage.

Buitenschilderwerk aan de woning

1e schilderbeurt van alle kozijnen (opgeleverde woning uit 2007). Voorgevel bestaande uit begane grond, 1e en 2e verdieping. Achterzijde bestaande uit begane grond en 1e verdieping, en dakkapel op 2e verdieping. Ook deze dakkapel nalopen en indien nodig wangen schilderen. Bezichtiging t.b.v. offerte waarschijnlijk wenselijk.

Buitenschilderwerk

Schilderwerk van met name de voorkant van het huis, het betreft een hoekwoning met een breedte van 7 meter met een verdieping, en daarnaast ook de schuur inclusief vervanging van verrotte stukken hout. Verder rest kozijnen etc. nalopen of schilderen nodig is.