Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenschilderwerk aan muren en houtwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenschilderwerk aan muren en houtwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenschilderwerk aan muren en houtwerk

Dakkapellen, boeidelen en muren buitenzijde schilderen

Wij willen het buitenschilderwerk andere kleuren geven. Momenteel is het blauw/geel en wij willen naar de lokale traditionele kleuren zwart/roomwit of donkergroen/roomwit. Het gaat hierbij om twee dakkapellen, de boeidelen, twee buitendeuren en kozijnen. In principe willen we zelf ook een deel doen (begane grond-werk). Het huidige schilderwerk is in heel goede staat. De maten van de dakkapellen zijn: 6,30 x 2,40 en van het huis 5 m breed, 12 m lang en 5,40 hoog (nok). Wellicht moet er eerst ook schuur/schoonmaakwerk aan te pas komen. Verder hebben wij last van algenaanslag op de buitenmuren. Ook zitten er wat barsten in deze muren en bladdert de sokkel (grijs) af her en der. We zouden dit ook graag gerenoveerd hebben (in overleg)

Buitenschilderwerk aan muren en houtwerk

Wij willen volgend jaar ons huis aan de buitenzijde laten schilderen. Bij dit periodiek onderhoud laten we graag de buitenmuren witten en het houtwerk schilderen. We willen een afspraak maken om de klus hier in te meten en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Buitenschilderwerk en kaleien

Boerderij type woning circa 75 m2 kaleiwerk en 100 m2 schilderwerk aan buitenmuren. Muren zijn nu ongeschilderd, maar van verschillende stenen waardoor de gevel een rommeltje is. Kaleiwerk zou eventueel ook een andere techniek mogen zijn; doel is om de tuinzijdes te verfraaien. Het werk zou voor 1 december gereed moeten zijn in verband met bouwfonds.

Buitenschilderwerk en binnenschilderwerk

Het gaat om het schilderen van de kozijnen buitenom, zowel beneden, als op de eerste en tweede verdieping. Het schilderen/spuiten van 4 deuren Het schilderen van de binnenmuren beneden, plafond en 2 trapgaten. -En eventueel de kozijnen beneden (in overleg met de schilder). Ik weet nog niet in welke kleur ik alles wil hebben. Een aantal muren moeten wit en een aantal in een kleurtje. Ik weet niet precies om hoeveel vierkante meter het gaat maar dat is ongeveer 100-150 m2.

Buitenschilderwerk van 8 kozijnen en binnenmuren sausen

Ik wil aan onze tussenwoning graag schilderwerk buiten en binnen laten verzorgen. 7 jaar geleden is de buitenzijde geschilderd, maar het schilderwerk op de kozijnen ziet er niet goed meer uit. Het gaat om in totaal 8 kozijnen op de begane grond, 1e en 2e verdieping. Er is hier een gevelrenovatie verzorgd, omdat we vochtdoorslag hadden via de buitenmuur. Ter afronding willen we de muren in 4 kamers aan de straatzijde laten schilderen. Het gaat in totaal om ongeveer 40 m². We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarvoor graag uw offerte. We willen daarin de kosten en het merk van de verf graag separaat laten noemen; we willen echt kwaliteitsverf. Het schilderwerk binnen mag op basis van uurtarief worden uitgevoerd. We horen graag van u.

Binnen- en buitenschilderwerk aan een hoekwoning

Wij willen onze hoekwoning graag zowel binnen als buiten laten schilderen. Het gaat daarbij om de muren, kozijnen en ramen, maar geen deuren. Wij zitten niet met een tijdsdruk, maar willen het werk wel graag nog dit jaar laten verzorgen. We ontvangen graag een offerte.

Buitenschilderwerk

Inspecteren, Afdekken, Schuren, Herstellen, Plamuren, Ontvetten, naden dichten met kit of lijm, Alles minimaal 1x Gronden, 2x Lakken. Zuidkant 2 gronden en 2 x lakken. Alles wordt opgeruimd en verfresten op begane grond verwijderen. Voorkeur: grond verf Sikkens rubbol primer plus of sigma, bijvoorbeeld lak verf Sikkens Sikkens Rubbol XD Gloss RAL :9010. Garantie geven op werk. • Deuren en kozijnen woningen niet schilderen, behalve wat hieronder staat. • Dak overstek woning: 30 cm h x 70 cm br. Lengtemeter. 3 meter hoog • Dak overstek keuken: 28 cm hoog x 17 cm breed. Lengtemeter. 2,63 meter hoog • Dak overstek garage: 28 cm hoog x 28 cm breed. Lengtemeter. 2,4 meter hoog • 9 Lampen onder de overstek eraf halen en weer terug hangen • Meten waterdoorlatendheid van de verf of de muur (de muren hoeven zelf niet worden geschilderd rondom het huis) • Berging deur: 0,87 bij 2,15 meter • Kozijngarage: 0,87 bij 2 meter • Windschutting kozijn: 1,28 x 2 meter • 6 kunststof regenpijpen (roest mag niet meer zichtbaar zijn ook op langere termijn) en roestende klemmen vervangen door niet roestende klemmen. • Balkon op de eerste etage + hekje • Voordeur: 0,94 bij 2,10 meter • Luifel boven voordeur • Metalen deur van de CV ketel: 0,87 bij 2,15 meter. 2 metalen roosters meenemen. • 3 kleine kunststof lampen in dezelfde kleur schilderen • Dakgoten en dakkappelen schoonmaken en dakkappelen in de Turtle autowax zetten • Plaatselijk bijwerken muur

Buitenschilderwerk restaurant

Het betreft ons nieuw te openen restaurant. Aangezien het niet ons pand is, maar dit wel zelf moeten bekostigen willen wij graag een zo scherp mogelijke offerte ontvangen zo snel mogelijk! Het pand heeft dringend schilderwerk nodig en we willen de huidige kleur veranderen. Graag offerte voor alleen kozijnen voor en zijkant + offerte voor kozijnen en muren. Op de plaats van de schets komt een nieuw raam. Belangrijk is dat we de offerte zo snel mogelijk ontvangen om te kijken of dit in onze begroting past.

Binnen- en buitenschilderwerk

Bij een hoekwoning met vloeroppervlak ongeveer 45m2 per verdieping: * Op de begane grond en de 1ste verdieping alle muren en kozijnen binnen schilderen. Muren zijn in goede staat, met spachtelputz, is nu crèmekleurig en worden wit. * Dakkapel achter van 5 meter ongeveer buiten schilderen. Ongeveer eerste week van april.

Buiten- en binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk rondom van 3 ramen + 3 deuren grotendeels glas + 3 houten deuren, verdieping met 3 raampartijen en daklijst. Binnenschilderwerk idem (+ 5 binnendeuren) en witten van muren en plafond.