Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping

Buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping

Vanuit mijn VVE (3 woningen, 1 pand, 3laags) wil ik offertes aanvragen voor schilderwerkzaamheden/opknappen van het dakoverstek (boeiboord) van de voor- en achterkant van de woning en het vervangen van de gedeeltes met houtrot. De achterzijde zal waarschijnlijk moeten worden vervangen, zo blijkt uit het MJOP. Daarnaast moeten de kozijnen van de 1e verdieping opgeknapt en geschilderd worden (Graag apart vermelden op offerte ivm kosten die buiten de VVE vallen). Verder is het buitenschilderwerk aan de gevelluifel in slechte staat en moet dit worden opgeknapt. Daarnaast is de gevel (voor- en achterzijde) in zijn geheel aan onderhoud toe (reinigen, herstel scheuren en opknappen enkele onderdelen). Is het mogelijk om een indicatie te geven van de kosten die het opknappen van de gehele gevel zouden opleveren? Op basis daarvan wordt bekeken of dit in een keer kan worden meegenomen met het onderhoud aan de daklijsten of op een later moment apart wordt uitgevoerd, in verband met de kas van de VVE. Indien nodig kan na contact voor verdere informatie het MJOP worden gedeeld. Wij willen de werkzaamheden voor het einde van het jaar realiseren.

Buitenschilderwerk van een woning

Wij willen graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan onze twee-onder-een-kapwoning. We willen dezelfde kleurstelling met 2 kleuren, zoals we nu ook al hebben. Het gaat om een voorgevel met 2 kozijnen met openslaande ramen, een dakgoot met overstek en een regenpijp. In de zijgevel gaat het om een kozijn met openslaand raam, schrootjes in de topgevel, en een dakoverstek. Bij de achtergevel betreft het 2 kozijnen met openslaande ramen, een dakgoot met overstek en een regenpijp. Verder is er een kozijn met poortdeur die aan beide zijden geschilderd moeten worden. Van de garage moeten de boeidelen, de kanteldeur en een kozijn in de zijgevel (beide zijden) en een deur en raampje (beide zijden) geschilderd worden. We willen de klus laten afronden voor deze zomer. We maken graag een afspraak om de conditie van het huidige schilderwerk te beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Dakoverstekken aan woning en schuur repareren en schilderen

Wij hebben een tussenwoning gekocht, een eengezinswoning, en krijgen daarvan op 3 april de sleutel. Wij willen daar al naar toe verhuizen rond 7 april. We willen er in die week wat buitenschilderwerk laten verzorgen. Het gaat om het schilderen en eventueel repareren van de dakoverstek aan de voor- en achterkant van de woning en aan de schuur in de achtertuin. Er is een ruime achterom aanwezig. Graag laten we dakgoten ook even leeg halen als de steiger er toch staat. Parkeren is gratis. Er staan foto's van de woning op Funda. We ontvangen graag uw offerte.

Buitenschilderwerk aan de woning

Het betreft een jaren '30 woning waar schilderwerkzaamheden dienen te worden uitgevoerd en het hout gecontroleerd en daar waar nodig gerepareerd. Het gaat om een boeiboord, dakoverstek zolderverdieping, onderzijde goot, 2 ramen op de zolderverdieping en 5 ramen op de eerste verdieping.

Buitenschilderwerk 1e en zolderetage

Het gaat om het buitenschilderwerk van een vrijstaand huis van 10 x 8 meter met conventioneel puntdak met overstek. Daklijn zit op de 1e etage. Benedenschilderwerk is al gedaan. Het gaat dus om 1e etage, 5 kozijnen waarvan 2 grote. Zolderetage 2 kozijnen en een dakkapel van hout opgetrokken. Dakoverstek van binnen te rollen. Betreft reinigen, schuren en aflakken met hoogglans verf (Sikkens Rubbol SB). In augustus/september uit te voeren. Steigerwerk, materialen en dergelijke inclusief.

Buitenschilderwerk twee-onder-een-kap woning jaren 30 stijl

Voor-, zij- en achtergevel van ons huis dienen geschilderd te worden. Inclusief dakoverstek en dakkapellen, erker en garage. Stijl 30 jaren dus overhangende dakgoten. Het schilderwerk zal hier en daar afgebrand moeten worden vanwege achterstallig onderhoud. Verder schuren, plamuren, gronden etc. Het gaat om kozijnen, deuren etc. Het huis dient geschilderd te worden met een kwaliteitsverf in jaren dertig kleuren. Het betreft een twee-onder-een-kap woning.

Onderhoud buitenschilderwerk woning

Het betreft schilderwerk aan de voorzijde van de woning t.w. boeidelen van dakgoot, erker en luifel boven voordeur. Onderzijde dakoverstek en luifel, erker en voordeur plus kozijn. Het betreft een rijtjeswoning. De rest van de woning is kunststof. Graag ook de mogelijkheden voor een onderhoudscontract.