Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenom schilderen voor en achterkant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenom schilderen voor en achterkant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenom schilderen voor en achterkant

Woning buitenom geheel laten schilderen

Wij willen graag onze woning rondom laten schilderen. Betreft een oud pand, maar het is geen monument. Betreft een grote klus, met veel daklijsten, deuren, kozijnen en een serre. Er is sprake van achterstallig onderhoud, dus ook van scheuren en houtrot. Dat gerepareerd moeten worden. Daarnaast willen wij de buitenmuren laten impregneren.

Buitenom schilderen voor-en achterkant

Ik zoek iemand voor het schilderen van mijn woning, gaat om de volgende werkzaamheden: Voorkant: voordeur,kozijn,wc raampje, kozijn boven douche raampje. Achterkant: 2 openslaande deuren,2 smalle kozijnen,schuurdeur +'raampje 2 kozijnen boven,+ 3 zeer smalle raampjes. Oppervlakte is niet bekend.

Hele huis buitenom schilderen

Het betreft een 2-onder-1-kap, ik wil graag het huis buitenom laten schilderen, schoonmaken en bijschuren. Het gaat om: 2 deuren met kozijn 3 smalle hoge openslaande ramen 1 smal hoog dicht raam 4 middelgrote ramen met openslaand deel 1 groot raam met open dee1 groot raam dicht Voor en achter dakgoten a 6 meter Zijkant boeidelen tot 2e etage ca. 15 m lengte Er zal een hoogwerker of steiger moeten worden gebruikt

Houtwerk bovenkant buitenom schilderen

3 dakkapellen, 4 ramen, boeiplanken li/re kant huis.

Schilderwerk buitenom de woning

Schilderen van raam en deurkozijnen buitenom. Werkzaamheden: 3 deurkozijnen plus bovenraampje 5 kleine raamkozijntjes 9 middelgrote raamkozijnen Openslaande delen blauw, overig kozijnen wit Kunt u het voorwerk (schuren, schoonmaken) apart vermelden in de offerte?

Woning aan buitenzijde schilderen

De woning is in 2010 geheel buitenom geschilderd. In 2018 wil ik dit weer laten doen. Het betreft: dakkapel, overstek/goot, kozijnen/ramen/deuren en de regenbuizen.

Buitenom schilderen

Ik heb een oude vrijstaande woning en wil die aan de buitenzijde helemaal laten schilderen. Het gaat om de voordeur, een deur boven, 8 grote kozijnen met ramen met roedeverdeling, de goten rondom en daklijsten. Ook zijn er diverse stenen vlakken die geschilderd moeten worden. Ik wil de klus volgend voorjaar laten verzorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

Buitenschilderwerk en binnenschilderwerk

Het gaat om het schilderen van de kozijnen buitenom, zowel beneden, als op de eerste en tweede verdieping. Het schilderen/spuiten van 4 deuren Het schilderen van de binnenmuren beneden, plafond en 2 trapgaten. -En eventueel de kozijnen beneden (in overleg met de schilder). Ik weet nog niet in welke kleur ik alles wil hebben. Een aantal muren moeten wit en een aantal in een kleurtje. Ik weet niet precies om hoeveel vierkante meter het gaat maar dat is ongeveer 100-150 m2.

Woning schilderen buitenom

Het betreft schilderen van een tussenwoning buitenom. We zouden het eerst zelf doen dus alles is al geschuurd en staat in de grondverf. Alleen nog aflakken. Voor: voordeur + kozijn, kozijnen beneden 3 ramen, kozijnen boven 3 ramen, kozijnen douche ramen 3 kleine ramen, bovenin aantal schrootjes. Achterhuis: openslaande deuren + kozijnen, achterdeur + kozijn, boeidelen, slaapkamer ramen en kozijnen 2x.

Woning aan de buitenzijde schilderen

Mijn huis moet buitenom compleet geschilderd worden: buitenkozijnen, inclusief ramen, deuren, goten, waterborden, windveren en schotwerk. Het gaat totaal om 10 kozijnen. Graag letten op de staat van de kozijnen, indien nodig delen of gehele kozijnen vervangen. De woning heeft 2 woonlagen. Aan beide zijden heb ik een dakkapel.

Partners

Partners van Casius