Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur kozijnen en deuren schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur kozijnen en deuren schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur kozijnen en deuren schilderen

Kozijnen schilderen

Schilderen kozijnen die recent zijn vernieuwd. Hout. Gaat om twee erkers (4 ramen elk), een achterpui (4seizoenspui), keukenraam en deur, badkamerraam en bovenpui (openslaande deuren (4 ramen/deuren). Binnen en buiten, binnen ral 9010, buiten wit (mag ral 9010 zijn en donkergroen). Begane grond en eerste etage, op badkamerraam na goed te bereiken (bovenerker voor met ladder of met stijger in voortuin). Afkitwerkzaamheden (tussen muur en kozijn) komen erbij, evenals een klein stuk buitenmuur witten (ral 9001 als ik me niet vergis). Huis is 4 jaar geleden geschilderd maar is slecht gedaan, Ik wil dus (minimaal) 5 jaar garantie op de te verrichten werkzaamheden. Ik verneem graag.

Buiten- en binnenschilderwerk

Ik wil buiten 10 kozijnen, drie buitendeuren en dakgoot, plus een buitenmuur laten schilderen en binnen de woonkamer, keuken, drie slaapkamers en trap laten schilderen. De woning is ongeveer 124 m2 en het plafond is 2,40 meter hoog ongeveer.

Buitenmuur, kozijnen en deuren schilderen

Buitenmuur Kozijnen en deur

Buitenschilderwerk van 8 kozijnen en binnenmuren sausen

Ik wil aan onze tussenwoning graag schilderwerk buiten en binnen laten verzorgen. 7 jaar geleden is de buitenzijde geschilderd, maar het schilderwerk op de kozijnen ziet er niet goed meer uit. Het gaat om in totaal 8 kozijnen op de begane grond, 1e en 2e verdieping. Er is hier een gevelrenovatie verzorgd, omdat we vochtdoorslag hadden via de buitenmuur. Ter afronding willen we de muren in 4 kamers aan de straatzijde laten schilderen. Het gaat in totaal om ongeveer 40 m². We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarvoor graag uw offerte. We willen daarin de kosten en het merk van de verf graag separaat laten noemen; we willen echt kwaliteitsverf. Het schilderwerk binnen mag op basis van uurtarief worden uitgevoerd. We horen graag van u.

Kozijnen van vier appartementen laten schilderen

Het is de bedoeling om de kozijnen van vier appartementen aan de voor- en achterkant te laten schilderen. Het gaat om 7 kozijnen aan de voorkant en de achterkant 4 balkons en een daklijst. Er kan makkelijk een stijger bij. Daarnaast is er nog een buitenmuur aan de achterkant van de appartementen met alg die opnieuw geschilderd moet worden.

Schilderen van kozijnen en de buitenmuur

Het betreft het schilderen 2 balkondeuren van binnen en buiten schilderen, en één buitenmuur van ongeveer 12 m2

onderrand buitenmuur

een schiler voor de onderrand buitenmmuur en evt voordeur en kozijnen buiten

impregneren + wit schilderen van ...

impregneren + wit schilderen van gemetselde buitenmuur van ong. 18 vierkante meter + 3 kozijnen hout

Wij willen graag een offerte opvragen ...

Wij willen graag een offerte opvragen voor het buitenschilderwerk (kozijnen + houten buitenmuur uitbouw) van onze woning te Almere. Het gaat om 30 kozijnen van 85*220, waarin in 6 gevallen een deur zit, daarnaast om 2 openslaande deuren aan deuren aan de tuinzijde, 1 openslaande deur aan de voorzijde, 1 deur in de uitbouw en een voordeur. De afmeting van houten uitbouw 5,29 * 3,49. Deze is van red-cedar wood en moet opnieuw behandeld worden.

Schilderwerk reeds gestart vorig jaar, ...

Schilderwerk reeds gestart vorig jaar, maar niet af gekregen. Voor het afmaken (schuren en lakken van kozijnen , 2 dakkapellen en een buitenmuur zoeken we een nette schilder