Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuren schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuren schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuren schilderen

Buitenmuren van schilderwerk voorzien

De gehele buitenkant (muren) van deze 2 onder 1 kap wil ik laten schilderen. Wat kost het om de helft wit te laten schilderen en wat kost het als de buren ook mee doen? De buren (rechts) hebben de gevel aan de achterkant in plaats van aan de voorkant. De zijkanten zijn 11 meter lang, de gehele voorkant (met buren) is 13,2 meter lang.

Buitenmuren schilderen

Het betreft de gevel van het huis en de garage, dit gaat om ongeveer 175 m2.

Buitenmuren wit schilderen

Buitenmuren huis wit schilderen

Buitenmuren woning schilderen

Buitenmuren schilderen, maar wellicht eerst reinigen? Daarin graag advies geven. Dan offerte ontvangen. Start werkzaamheden circa april.

Buitenmuren verven

Ik wil de buitenmuren opnieuw laten schilderen. De buitenmuren zijn ongeveer

Schilderen van buitenmuren

We willen graag een vrijblijvende indicatie voor het schilderen van de buitengevels van onze vrijstaande woning. De gevels bestaan nu uit bakstenen. Daar waar nodig is dient de gevel gereinigd of opnieuw gevoegd worden. De oppervlakte zal ongeveer 400 m2 zijn en de gevels zijn goed bereikbaar.

Buitenmuren schilderen

Het betreft het schilderen van de buitenmuren, in RAL 9010. Totale oppervlakte ligt rond de 100 m2, grotendeels relatief laag bij de grond, 1 verflaag is vrijwel overal voldoende. Graag zou ik een offerte ontvangen op basis van een uurtarief.

Schilderen buiten en binnen

Schilderen 164 m2 buitenmuren/kozijnen met vocht doorlatende verf en schilderen 8 binnendeuren/kozijnen.

Buitengevel schilderen en impregneren

Wij hebben een woning gekocht waar op de buitenmuren stucwerk fijn korrel zit. Is nog nooit geschilderd. De gevel is erg vervuild en dient geïmpregneerd/ geschilderd te worden. De geschatte oppervlakte is 120 m2. Graag zouden wij offertes richtprijzen willen ontvangen.

Buitenmuren wit schilderen

Buitenschilderwerk: de woning is nog nooit geschilderd aan de buitenzijde. Maar in principe moet alles wat van steen is aan de buitenkant geschilderd worden. Het is een vrijstaand huis met dubbele garage.