Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuren schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuren schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuren schilderen

Buitenmuren schilderen

Het betreft het schilderen van de buitenmuren, in RAL 9010. Totale oppervlakte ligt rond de 100 m2, grotendeels relatief laag bij de grond, 1 verflaag is vrijwel overal voldoende. Graag zou ik een offerte ontvangen op basis van een uurtarief.

Schilderen buiten en binnen

Schilderen 164 m2 buitenmuren/kozijnen met vocht doorlatende verf en schilderen 8 binnendeuren/kozijnen.

Buitengevel schilderen en impregneren

Wij hebben een woning gekocht waar op de buitenmuren stucwerk fijn korrel zit. Is nog nooit geschilderd. De gevel is erg vervuild en dient geïmpregneerd/ geschilderd te worden. De geschatte oppervlakte is 120 m2. Graag zouden wij offertes richtprijzen willen ontvangen.

Buitenmuren wit schilderen

Buitenschilderwerk: de woning is nog nooit geschilderd aan de buitenzijde. Maar in principe moet alles wat van steen is aan de buitenkant geschilderd worden. Het is een vrijstaand huis met dubbele garage.

Buitenschilderwerk aan muren en houtwerk

Wij willen volgend jaar ons huis aan de buitenzijde laten schilderen. Bij dit periodiek onderhoud laten we graag de buitenmuren witten en het houtwerk schilderen. We willen een afspraak maken om de klus hier in te meten en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Buitenmuren van huis schilderen

Wij willen graag de gehele buitengevel (het metselwerk) laten schilderen. Het betreft een 2 onder 1 kap van 3 verdiepingen. De oppervlakte is ongeveer 96 m2.

Gemetselde buitenmuren van een semi-bungalow schilderen

Wij wonen in een vrijstaande semi-bungalow en willen daar de gemetselde buitenmuren wit laten schilderen. Het gaat om ongeveer 150 m² op de begane grond en 1e verdieping. De maximale hoogte onder het dak is 4 meter. Wij laten het werk hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Buitenmuren wit schilderen

Wij willen een bungalow kopen dat heeft nu een donkere steen alvorens wij verder gaan met de koop willen wij een prijsindicatie hebben voor het wit maken en onderhouden van de buitengevels. Het huis heeft dus alleen begane grond en is voor het gemak 12 bij 12 meter. Het houtwerk willen wij antraciet/ zwart. Dat doen we zelf, waarschijnlijk en afhankelijk van prijs schilder.

Buitenmuren schilderen

Het gehele pand moet aan de buitenzijde grijs geschilderd worden. Het is een begane grond en een eerste verdieping. Van gemetselde bakstenen muren. De gevel is niet iet eerder geverfd. Alle vier de zijden van het pand. Het pand is circa 20 x 10 meter.

Buitenmuren schilderen bij een woonhuis

De muren van het huis buiten schilderen, dit is zeker 75 m2. Tevens enkele scheuren repareren. De gevel is vroeger gepleisterd, hier zitten wat scheuren in. Ik zou dit graag willen laten repareren.