Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuren kozijnen deuren schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuren kozijnen deuren schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuren kozijnen deuren schilderen

Bakstenen buitenmuren schilderen

Buitenmuren (bakstenen) huis en garage in wit tint schilderen en een onderste rand van circa 6 stenen hoog donkergrijs. Optioneel de kozijnen ook direct meenemen van wit naar grijs/zwart. De totale oppervlakte van de buitenmuren is circa 125 m2.

Buitenmuren, kozijnen, deuren schilderen

Ik wil graag mijn buitenmuren, de kozijnen en deuren laten schilderen. Het betreft een vrijstaande woning buiten muren. Ca. 20 kozijnen.

Dakkapellen, boeidelen en muren buitenzijde schilderen

Wij willen het buitenschilderwerk andere kleuren geven. Momenteel is het blauw/geel en wij willen naar de lokale traditionele kleuren zwart/roomwit of donkergroen/roomwit. Het gaat hierbij om twee dakkapellen, de boeidelen, twee buitendeuren en kozijnen. In principe willen we zelf ook een deel doen (begane grond-werk). Het huidige schilderwerk is in heel goede staat. De maten van de dakkapellen zijn: 6,30 x 2,40 en van het huis 5 m breed, 12 m lang en 5,40 hoog (nok). Wellicht moet er eerst ook schuur/schoonmaakwerk aan te pas komen. Verder hebben wij last van algenaanslag op de buitenmuren. Ook zitten er wat barsten in deze muren en bladdert de sokkel (grijs) af her en der. We zouden dit ook graag gerenoveerd hebben (in overleg)

Schilderen buiten en binnen

Schilderen 164 m2 buitenmuren/kozijnen met vocht doorlatende verf en schilderen 8 binnendeuren/kozijnen.

Schilderwerk buiten aan een hoekwoning

Ik heb een hoekhuis van bouwjaar 2014. Ik wil graag een offerte voor: 1) Buitenschilderwerk 4 kozijnen, 1 smalle openslaande deur, 1 voordeur en 1 zijpaneel. Alle van hout. 2) Idem als 1, maar dan ook alle buitenmuren witgekalkt. Ik moet het aantal m2 nog berekenen. Drie zijden van een woning, begane grond, eerste en tweede verdieping.

Buitenmuren en kozijnen schilderen

Momenteel zijn wij bezig met de aankoop van een vrijstaande woning. Deze woning is in '97 gebouwd en heeft buitenmuren met lichte stenen. Graag zouden wij echter de buitenmuren wit geschilderd zien met onderaan een mooie antracietkleurige band en de kozijnen ook meteen in de kleur antraciet laten overschilderen. De woning van de buren is ook in dezelfde stijl afgewerkt. Wij ontvangen graag een offerte voor het schilderwerk. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. De voor- en achtergevel zijn ongeveer 13 meter breed. De linker zijmuur is ongeveer 11 meter en de rechter zijmuur ongeveer 13 meter lang. Het schilderwerk zal na de overdracht in mei kunnen plaatsvinden.

Verfwerk en texwerk aanbrengen

1) Het texen van 120 m2 buitenmuren op stucwerk, dit betreft de voorgevel, de zijgevel met verdieping en punt, is ongeveer 7 meter hoog en de achtergevel met aanbouw. 2) Schilderen buitenzijden van 3 buitendeuren. 3) Schilderen van 9 kozijnen buitenzijden. 4) Boeiboord 20 cm 20 m1. 5) Bakgoot 0,30 cm 10 m1. Het is een hoekwoning, ouder dan 10 jaar.

Schilderwerk buitenkant van het huis

Ik wil al het houtwerk buiten laten schilderen. Huis staat in een rij dus voor- en achterkant, plat dak op noorden. Ramen en kozijnen van hout. Voor: 4 ramen, deur en een dakraam en achter: 3 ramen en een deur. Kwestie van opschuren en lakken. Kleine reparatie aan weerbestendig multiplex van dakkapel buitenrand. Houten dakgoot schilderen. Alle kleuren moeten gelijk blijven. Verf in overleg leveren. Muur voorkant reinigen en dichten van scheuren. Stucwerk (witte laag) op buitenmuren aan de achterkant komt er deels vanaf - repareren of indien nodig vervangen. Uitvoering liefst binnen nu en twee maanden, later ook mogelijk maar liever niet. Mogelijk willen de buren ook meedoen.

Buitenmuren en kozijnen schilderen

Het schilderen van buitenmuren, buitendeur, nieuwe aanbouw (hout) en aantal kozijnen van oude dijkwoning. Moeilijk aan te geven hoeveel m². Woning heeft 1 etage. Moet uitgevoerd worden eind maart/begin april.

Schilderen kozijnen

Afkitten en schilderen van de kozijnen aan de achterkant van onze woning - de meeste kozijnen zijn recent geplaatst: keukenraam & deur; kozijn wc; kozijn balkon (raam + deur); kozijn schuur (raam + deur). Plus een bestaand raamkozijn. Alle op de begane grond of eerste etage; geen steiger nodig. Eveneens afkitten en schilderen van dezelfde nieuwe kozijnen en deuren aan de binnenkant. Verder het schilderen van de buitenmuren achter (ca. 35 m2).