Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkant kunststof kozijnen schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkant kunststof kozijnen schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkant kunststof kozijnen schilderen

Buitenmuur eerste verdieping schilderen

Schilderen van kunststof platen (volgens mij) aan de buitenkant van de gevel, op de 1e verdieping. Ongeveer 6 m2.

Buitenkant kunststof kozijnen schilderen

Schilderen van 5 kunststof kozijnen en 1 achterdeur met zijraam En dan beneden voorkant 1 houten kozijn en 1 voordeur en zijraam ,ook van hout

Woning aan de buitenkant laten schilderen

De gehele woning moet aan de buitenkant geschilderd worden. De houten delen aan de voorkant moeten ook geschilderd, aan de achterkant zijn deze van kunststof en hoeven dus niet. Op de 2e etage is aan de voorkant een klein stukje van het hout slecht en moet behandeld worden.

Hele huis laten schilderen

Ik wil het hele huis laten schilderen aan de buitenkant. Het betreft een hoekhuis met aan 3 kanten houtwerk tevens onderkant van overstek van het dak en achter het huis het houtwerk van de veranda alsmede de schuurdeur. De voordeur is kunststof dus die niet. Verder zijn alle ramen en kozijnen van hout. U bent van harte welkom om het werk te plaatse te komen opnemen. Er zit nu Sikkens verf op, van 5 jaar terug.

Kunststof kozijnen schilderen

Schilderen van de groene delen van onze kunststof kozijnen. Het gaat om de 3 groene kozijnen, enkel aan de buitenkant van de woning. Ik ben erg benieuwd wat de totaalprijs zal zijn. De voordeur is van hout en doen we zelf. Alvast bedankt!

Bewegende delen van kozijnen schilderen

Schilderen of folieren van de buitenkant van bewegende delen van 2 kunststof kozijnen. Buitenmaat van de kozijnen is ongeveer 120 cm bij 200 cm, de kozijnen hebben geen houtnerf.

Buitenkant kozijnen en deuren van rijtjeshuis schilderen

Het betreft een offerte aanvraag voor het buitenschilderwerk aan de kozijnen. Het betreft een standaard rijtjeshuis met 2 verdiepingen. De zolderverdieping heeft kunststof kozijnen, de rest is van hout en de kozijnen moeten weer eens opnieuw geschilderd worden. De kozijnen zijn zo'n 5 a 6 jaar oud. Alleen het boeideel is ouder en het grote kozijn voor. 1 voordeur met kozijn, keukendeur met kozijn, openslaande deuren naar de achtertuin. Boven douche raampje, kozijn slaapkamer en achter 2 kozijnen van slaapkamers. Goed opschuren en voorzien van een mooie nieuwe beschermlaag. Het huis is donkerblauw met gebroken wit geschilderd. Deze kleurstelling blijf ongewijzigd. Ik wil deze klus voor komende winter hebben uitgevoerd.

Houtwerk aan buitenkant van de woning schilderen

Ik heb een vrijstaand huis met deels kunststof en deels hout. Het gaat om 4 kozijnen, 2 deuren, boeidelen van de garage (14 meter, hier zitten delen in die slecht zijn) en de boeidelen aan het zadeldak (8 meter). Het is een overhangend dak. Hout is in redelijke staat. Wel delen vervangen en vullen, kitten aflakken in RAL 9001. Voordeur schuren en in blanke lak zetten, dubbele garagedeuren schuren en RAL 7016 aflakken. Graag de indicatie materiaal en arbeid splitsen. Hartelijk dank.

Schilderen buitenkant van het huis

De buitenkant van mijn huis heeft een schilderbeurt nodig. Zowel voor- als achterkant en het schuurtje. De dakkapel is van kunststof, evenals de erker beneden. Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Schilderen buiten

Gedeeltelijk het huis aan de buitenkant schilderen. Hoekhuis, voornamelijk de voorkant en dakpunt. Een groot raam is van kunststof (dus die hoeft niet). Stenen gevel en geschilderde kunststof rabatdelen op gevel boven het raam. Ramen, deuren, luifel. Ook een uitbouwtje. En een aluminium raam. Twee woonlagen. Aan de zijkant een stuk boven het raam de betimmering van de dakpunt.