Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkant huis schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkant huis schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkant huis schilderen

Buitenkant huis schilderen

Graag zou ik dit huis willen laten schilderen in dezelfde kleur wit: Wat zijn de totale kosten?

Buitenkant huis schilderen

Ik wil de hele buitenkant van het huis schilderen inclusief horizontale houten panelen, kozijnen en deuren. Ik heb de afmetingen niet maar er staat een plattegrond op Funda waar deze woning op dit moment op staat. Morgen kan ik eventueel een schatting sturen.

Buitenkant van het huis schilderen

De voor- en achterkant van het huis schilderen. De 4 kozijnen en 2 buitendeuren. Voor beneden een groot kozijn met raam, een kozijn met voordeur. Voor boven een kozijn met raam. Achter beneden en boven idem aan de voorzijde. Bij de uitbouw is nog een buitendeur die gedaan moet worden. De verf mee aanbieden. Graag dit jaar nog.

Buitenkant van het huis gedeeltelijk verven

Wij willen ons hoekhuis aan de buitenzijde (naar schatting 22 m2) laten verven. Het betreft niet het gehele huis, maar onderdelen. Beneden de sponning van een deur, een zijraam en 3 boeiboorden van een aanbouw en 4 boeiboorden van een garage plus de sponning van een deur van de garage en 2 raampjes. Boven de sponningen van 3 grote ramen (ongeveer 1 x 1 meter) en 2 kleinere ramen. Zolderverdieping voor en achter dakgoten van 6 meter lang en ongeveer 0,5 meter breed. Tevens op de zijkant, op het punt: een ongeveer 40 cm grote overkapping afgewerkt met boeiboorden. Per zijde ongeveer 7 meter lang.

Voorkant huis schilderen

Heer/mevrouw, Ik ben op zoek naar schilder voor mijn huis. Heb je iemand beschikbaar die dat kan doen en wat zullen de globale kosten zijn? Het volgende moet geschilderd worden: - buitenkant 2 vaste ramen - buitenkant2 pannelen - buitenkant 2 ramen die open kunnen - deur + kozijn - boeideel Ik zal de verf aanleveren. Groet,

Buitenkant huis schilderen

Ik wil mijn huis voor en achter laten schilderen voor en achter: Voor: - 2 vaste ramen, - 3 beweegbare ramen, - boeideel, - 2 panelen. Achter: -schuifdeuren, - 2 vaste ramen, - boeideel.

Huis wit laten schilderen

Het gaat om de gehele buitenkant.

Buiten- deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om het schilderen van de achterkant van ons huis en de schuur, alleen het buitenwerk. Op de foto staat de achterkant van ons huis. Aanvullend willen we 2 schuurdeuren laten schilderen, binnen en buitenkant. Wat nu rood is willen we graag donkerblauw en wat nu wit is weer wit.

Schilderen kozijnen begane grond

Ik wil de kozijnen op de begane grond laten schilderen. Aan de voorkant alleen de buitenkant: groot kozijn met raam en eventueel de voordeur. Achter zowel binnen als buiten: de achterdeur met groot raam. We hebben nog geen verf in huis. Het is nu heel donker grijs.

Buitenkant huis wit schilderen

Het hele huis aan de buitenkant wit schilderen

Partners

Partners van Casius