Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkant van herenhuis schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkant van herenhuis schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkant van herenhuis schilderen

Buitenkant schilderen

De voorkant en de achterkant van het huis moet geschilderd worden. Van de achterkant waarschijnlijk alleen de begane grond. Het gaat om een oud herenhuis met drie verdiepingen waarvan ik de afmetingen niet weet.

Buitenkant van herenhuis schilderen

Groot herenhuis is toe aan een schilderbeurt. Bij elkaar 3 verdiepingen, houten daklijsten, deuren en veel kozijnen. Eventueel in etappes uit te voeren. Verstandig is om eerst langs te komen en alles op te meten. Materiaal in overleg.

Voordeur afbranden, schuren en lakken

Ik wil mijn oude voordeur van een herenhuis opknappen. Dus verf afbranden, schuren, opnieuw schilderen en lakken. Ook graag de deurposten aan de binnen- en buitenkant schilderen. Verf eventueel door u aan te schaffen.

Schilderwerk buiten

Ik ben op zoek naar een schildersbedrijf die al het houtwerk van de raamkozijnen, voordeur en dakkapellen aan de buitenkant van het huis kan schilderen. Herenhuis, aan vier kanten schilderen, het huis heeft een begane grond en twee verdiepingen en 6 dakkapellen. Ook een dakgoot.

Grondig schilderwerk van het houtwerk ...

Grondig schilderwerk van het houtwerk (kozijnen, terrasdeuren en voordeur) van oud herenhuis (kantoorpand) met 4 verdiepingen, zowel binnen als buitenkant. Tevens kleine herstelwerkzaamheden (stucwerk) aan een beperkt aantal binnenmuren.