Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitendeur aan buitenkant schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitendeur aan buitenkant schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitendeur aan buitenkant schilderen

Buitendeur aan buitenkant schilderen

Graag laat de buitenkant van de buitendeur schilderen, deze is met lijm beschadigd. Dus graag eerst schuren. Het is een gewone normale voordeur, de afmetingen durf ik niet te zeggen.

Buitenkant houtwerk schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van een buitendeur, 6 openslaande ramen en 6 vaste raamkozijnen.

Houten buitendeur opknappen

Mijn houten buitendeur wil ik graag van de binnen- en buitenkant laten schilderen en wat schuren. Graag totaal opknappen.

Buitenkant van het huis schilderen

De voor- en achterkant van het huis schilderen. De 4 kozijnen en 2 buitendeuren. Voor beneden een groot kozijn met raam, een kozijn met voordeur. Voor boven een kozijn met raam. Achter beneden en boven idem aan de voorzijde. Bij de uitbouw is nog een buitendeur die gedaan moet worden. De verf mee aanbieden. Graag dit jaar nog.

Buitenwerk aan huis en garage schilderen

Ons huis en de garage moet aan de buitenkant geschilderd worden. Gaat in ieder geval om een dakkapel, houtwerk van de garage, buitendeur en bijwerken van ooit geschilderde kunststofkozijnen. Er moet met steigers worden gewerkt om het houtwerk van de dakkapel te bereiken en in de nok van het huis.

Buitenkant van de woning schilderen

Ik wil graag de buitenkant van mijn woning laten schilderen. Ik wil graag de kozijnen en de buitendeur laten schilderen. Het gaat om 4 kozijnen aan de voorkant en de buitendeur. Aan de achterkant hebben we 3 kozijnen en een achterdeur. We hebben houten kozijnen.

Buitenkant schilderen van het huis

Ik wil de buitenkant van het huis (2 onder 1 kap) geschilderd hebben, dit is beneden drie ramen, een buitendeur, openslaande deuren, een poortdeur en een schuurdeur. Eerste etage betreft de balustrade van het balkon, balkondeur en zes kleine raampjes, waarvan er drie open kunnen en een plank langs de goot. Enkele plekken moeten eerst behandeld worden tegen houtrot. Verf is aanwezig. De openslaande deuren beneden zijn nieuw en staan alleen in de grondverf, deze moeten ook aan de binnenkant geschilderd worden.

Woning schilderen aan de buitenkant

Geschilderd moeten worden: - Kozijnen 5 x - Buitendeur aan de buitenkant 1 x - Dakkapel aan de achterzijde 160 cm x 140 cm

Schilderwerk in en buiten de woning

In de woning zelf is er schilderwerk: - plafond woonkamer ca 20m2 / op vers stucwerk; - in de woonkamer verversen van het schilderwerk op muren in wit en een wand gekleurd; - in de hal en rond de trap een muur wit verven; - aanvullend schilderwerk in overleg. Aan de buitenkant zijn er kozijnen en deuren die geverfd moeten worden: - buitendeur in de schutting; - deur entree; - 2 achterdeuren; - kozijnen. Nadere details in overleg en op afspraak.

Buitendeur schuren en aflakken

De entreedeur van mijn appartement dient opnieuw geschuurd en afgelakt te worden aan de buitenkant. Door vervanging van het oude slot is er wat schade rondom het slot ontstaan en deze dient eerst gerepareerd te worden. In de deur zitten twee grote vierkante ruiten, dus weinig schilderwerk. Graag zo spoedig mogelijk ontvang ik van een vakman in de omgeving van Rotterdam een offerte.