Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenboel schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenboel schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenboel schilderen

Buitenboel schilderen

De hele buitenboel schilderen Vervangen jullie ook boeidelen en raamlatten? 2 onder 1 kap namaak jaren 30 bouwjaar 1993 2 x dakkapel op 2 e verdieoing 1e verdiepeing 5 x openslaande ramen 1 x vast raam Beneden 4 deuren garage deur. Achter groot kzijnn met panelen en groot raam voor 1 groot voorraam 2 zijraam

Buitenschilderwerk bij een jaren '30 woning

We willen graag de buitenboel laten schilderen. Het gaat om een 30-er jaren huis met een hoge nok. Schuren en opnieuw verven. Het is in goede staat. Schilderwerk nodig van: de voordeur, de boeidelen van de erker, de daklijsten voor en de daklijsten achter. En het houtwerk in de nok aan de voorkant. Zie bijgaande foto. Hoogglans verf van goede kwaliteit mee aanbieden. Steigerwerk is nodig en dat moet om de erker heen worden opgebouwd. Een aantal ramen zijn van kunststof en hoeven niet gedaan te worden. Graag even langskomen en het werk opnemen.

Gehele buitenboel schilderen

Gehele buitenboel schilderen inclusief dakoverstek en deuren. Exclusief carport. Ik weet niet precies hoeveel m2 dat zal zijn dan. Het dakoverstek is heel slecht, al een paar keer geverfd maar er zit slechte grondverf onder.

Buitenboel opnieuw laten schilderen

Voor en-achtergevel van 3 verdiepingen + 3 deuren, 19 kozijnen (waarvan 8 kleinere) opnieuw schilderen.

Schilderen van de buitenboel

Het betreft het schilderen van de buitenzijde van de woning: - Voorzijde: voordeur, 1 kozijn begane grond, 2 kozijnen op 1ste verdieping, 1 draai kiepraam 2de verdieping; - Achterzijde: begane grond schuur deurkozijn inclusief houtrot herstel, achterdeur, groot kozijn, 1ste verdieping: 1 kozijn over gehele achterzijde, 2de verdieping: 2 kozijnen.

Buitenboel schilderen

Het gaat om het schilderen van de buitenboel. Het betreft 7 openslaande dubbele ramen, 2 kleine ramen in zijgevel, de voordeur en 4 openslaande dubbele deuren met ramen.

Buitenboel van de woning schilderen

De buitenboel van mijn huis aan de de moet worden geschilderd. Er is een en ander aan onderhoud noodzakelijk.

Buitenboel laten schilderen

We willen graag het houtwerk aan de buitenzijde van onze woning laten schilderen. Het betreft 4 deuren, 26 raamkozijnen en de garagedeur.

Buitenboel schilderen

Schilderen van kozijnen, deuren en betimmering van de buitenzijde van de woning. Voorzijde: begane grond en verdieping 1 en 2; Achterzijde: alleen verdieping 1 via balkon bereikbaar. Het gaat om ongeveer 16 kozijnen en wat houten aftimmering.

Binnen- en buitenboel schilderen

Nieuw opgeleverd huis. Zie foto voor exacte taakomschrijving.