Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buiten schilderwerk van bedrijfspand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buiten schilderwerk van bedrijfspand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buiten schilderwerk van bedrijfspand

Buiten schilderwerk van bedrijfspand

Ik wil 12 houten kozijnen en één voordeur laten schilderen van een bedrijfspand. Betreft volledig buiten schilderwerk. Al het materiaal mag worden opgenomen in de offerte.

Schilderwerk aan bedrijfspand buiten en binnen

Betreft een bedrijfspand. Deze moet aan de buitenkant geschilderd worden, hardhouten kozijnen. Het ziet er goed uit en moet 1 keer overgeschilderd worden. Wanden aan de binnenzijde zijn aangeslagen en moeten schoon gemaakt en geschilderd worden. Binnenzijde kozijnen ook schilderen.

Het is een oud bedrijfspand wat van ...

Het is een oud bedrijfspand wat van buiten opgeknapt moet worden. Dit houdt in het aansmeren van kleine betonbeschadigingen. Het opknappen of vervangen van wat glaswerk. Het uitvoeren van houtrotreparaties. En schilderwerk, zowel hout als beton.