Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse buiten schilderswerkzaamheden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse buiten schilderswerkzaamheden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse buiten schilderswerkzaamheden

Diverse buiten schilderswerkzaamheden

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van buitenschilderwerk. Omschrijving: Het afwassen van het houtwerk zal in eigen beheer worden gedaan. Houtwerk waar nodig bijwerken en gronden. Het geheel schuren en overschilderen in de kleur Ral 9001 hoogglans (terpentine) De blauwe achterdeur moet in Ral 9001. De volkern panelen worden niet geschilderd. Voorgevel *Keuken 1,40 x 1,10 *Voordeur 1,25 x 2,25 *Kamer 2,75 x 1,90 *Zijkamer 2,40 x 2,40 Achtergevel Achterdeur 0,95 x 2,20 Schuifpui 3,90 x 2,45 Slaapkamer 1,70 x 1,90

Buitenschilderwerk van deur en klein tiental kozijnen

Ik wil de volgende buiten schilderswerkzaamheden uitzetten aan de juiste vakman: Het gaat om minstens 9 houten kozijnen, en kozijn van dakkapel en een voordeur met kozijn. Offerte inclusief al het voorwerk en materialen graag.

Buiten schilderen van kozijnen

Graag wil ik schilderswerkzaamheden aan mijn tussenwoning laten uitvoeren. Aan de voorzijde gaat het om 3 kozijnen en aan de achterzijde om 5 kozijnen. De kozijnen hebben verschillende afmetingen. De voor- en achterdeur dient ook meegenomen te worden.

Schilderwerk buiten om helemaal laten doen

Schilderswerkzaamheden: dakgootbeslag, windveren, kozijnen ramen en liggende houtdelen eventueel vervangen. Graag op zeer korte termijn uitvoeren! Binnen 2 weken.

Vakantiewoning laten schilderen

Het betreft buiten schilderswerkzaamheden geheel rond om de woning in één kleur RAL9010 of RAL9001 hoogglans. Betreft windveren en overstek aan beide zijden, windveren dakkapel + voordeur, lijstwerk onder de dakpannen beide zijde + dakkapel + voordeur. De woning heeft het bouwjaar 2006 en is geregeld onderhouden, maar mogelijk is er wel iets van herstelwerkzaamheden nodig bij windveren/loodslab, houtrot? De kozijnen, deuren en ramen zijn van kunststof.

Geachte heer/mevrouw, Graag ivm ...

Geachte heer/mevrouw, Graag ivm letselschadezaak een offerte inzake schilderswerkzaamheden in en rondom huis. Dit geld voor zowel binnen bv plafonds/trappen/deuren en buiten de kozijnen indien dit te moeite waard is. Mvg