Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buiten schilder en onderhoud? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buiten schilder en onderhoud. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buiten schilder en onderhoud

Buiten schilder en onderhoud

Het betreft schilderwerk onderstaande deuren en ramen: VOORZIJDE ? Het schilderen van de voordeur ? Het schilderen van de sierlijst bg ? Het schilderen van 1 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de dakkapel ? Het schilderen van de daklijst ? KOPSE KANT ? Het schilderen van de openslaande deuren plus hekje op de 1ste verd ? Het schilderen van 1 x raam 2ste verd ? Het schilderen van de daklijst plus dakkapel ZIJGEVEL ? Het schilderen van de sierlijst op de bg ? Het schilderen van 3 x raam op de 1ste verd ? Het schilderen van 3 x raam op de 2de verd ? Het schilderen van de daklijst ? ACHTERZIJDE ? Het schilderen van 2 ramen (zonder steiger te bereiken) Reparatie houtrot en/of vervangen . Onderhoud dakgoot lekkage, dak luikje en schoorsteen .

Buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping

Vanuit mijn VVE (3 woningen, 1 pand, 3laags) wil ik offertes aanvragen voor schilderwerkzaamheden/opknappen van het dakoverstek (boeiboord) van de voor- en achterkant van de woning en het vervangen van de gedeeltes met houtrot. De achterzijde zal waarschijnlijk moeten worden vervangen, zo blijkt uit het MJOP. Daarnaast moeten de kozijnen van de 1e verdieping opgeknapt en geschilderd worden (Graag apart vermelden op offerte ivm kosten die buiten de VVE vallen). Verder is het buitenschilderwerk aan de gevelluifel in slechte staat en moet dit worden opgeknapt. Daarnaast is de gevel (voor- en achterzijde) in zijn geheel aan onderhoud toe (reinigen, herstel scheuren en opknappen enkele onderdelen). Is het mogelijk om een indicatie te geven van de kosten die het opknappen van de gehele gevel zouden opleveren? Op basis daarvan wordt bekeken of dit in een keer kan worden meegenomen met het onderhoud aan de daklijsten of op een later moment apart wordt uitgevoerd, in verband met de kas van de VVE. Indien nodig kan na contact voor verdere informatie het MJOP worden gedeeld. Wij willen de werkzaamheden voor het einde van het jaar realiseren.

2 binnenmuren schilderen en onderhoud kozijnen buiten

Ik wil 2 binnenmuren van elk ongeveer 7 a 8 m2 laten overschilderen. En buiten moeten er bij houten 2 kozijnen onderhoud gepleegd worden.

Schilderwerk binnen en buiten

Schilderwerk binnen en buiten: De onderste en bovenste trap + armleuningen: - opschuren, vullen, grond verf en WIT aflakken Al het houtwerk verbonden aan trappenhuis (moet 1 geheel met trap zijn qua kleur en afwerking) - opschuren, grond verf en WIT aflakken Kunt u dit per onderdeel aangeven wat de kosten zijn? Mogelijk wil ik het voorwerk als schuren zelf doen. De dakgootpanelen in zijn geheel, voor- en achter het huis op 1 etage (2x +/- 5. 5 meter breed): afschuren, onderhoud en in zelfde kleur verven. Steigers zijn niet nodig, daar de 1e etage goed bereikbaar is. Je kan staan op een rand omdat de verdiepingen verspringen. Zie google maps ;-) Aan de voorkant van het huis: – 2x dakramen (kapel): - afschuren, onderhoud en in zelfde kleur verven In de achtertuin, begane grond, een drempel: Afschuren, onderhoud en in WIT verven. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Schilderen van houtwerk buiten

Het houtwerk aan de buitenzijde van onze tussenwoning heeft onderhoud nodig. Op de begane grond is er een raamkozijn aan de achterzijde en aan de voorzijde het keukenraam en de buitendeur alsmede het kozijn. Deze ramen kunnen niet open. Op de 1e etage is er aan de achterzijde 1x enkel openslaand raam en 1x dubbel raam waarvan 1 openslaand. Aan de voorzijde is er 1x een dubbel raam zogenaamd een verhuisraam, 1x badkamerraampje en het hout boven de voordeur.

Kozijnen van buiten schilderen

Onze woning is aan de onderhoud toe aan de buitenkant. Het gaat over het schilderen van de buitenkozijnen (11 stuks ongeveer - houten kozijnen) en deuren, zowel aan de voorkant als de achterkant. Voor meer info zie Google maps.

Woonboot reinigen, buiten schilderen en binnen behangen

Het stalen achterdek dient te worden schoongemaakt en wit geschilderd. Ook de gangborden moeten een nieuwe deklaag (zwart). De houtenopbouw vergt wat onderhoud, maar dat is niet veel werk. Binnen moet de slaapkamer deels behangen worden.

Groot onderhoud binnen en buiten

Ik wil graag zowel binnen als buiten (28 ramen, 3 deuren, kozijnen) & binnen opfrissen van meerdere muren plafonds en 2 trappen.

Schilderwerk buiten van raam- en deurkozijnen

Graag zie ik uw offerte tegemoet voor het schilderwerk/onderhoud aan een kozijn aan de achterzijde van mijn huis. Vanwege de zuidwestelijke ligging heeft het houtwerk flink onder de zon te lijden. Mogelijk is 1 laag verf voldoende, maar wilt u in offerte (voor de zekerheid ) ook de kosten voor een tweede laag opnemen? (Ral 9001). Ik ontvang uw offertes inzake indicatie van materiaalkosten, manuren en overige kosten bij voorkeur per email.

Buitenschilderwerk en trespapanelen aanbrengen

Het betreft schilderwerk. Het gaat om de gehele buitenkant, de kozijnen en de deuren. Het gaat om 7 kozijnen en het gaat om 2 deuren. Het gaat om buiten onderhoud en aanbrengen van trespapanelen rondom de schoorsteen en strookjes langs onderkant.

Partners

Partners van Casius