Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buiten en binnenschilderwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buiten en binnenschilderwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buiten en binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk en hout buiten

Graag zou ik een aantal schilderklussen laten uitvoeren. Binnen in huis: (mtrs zijn +/-) - 2 muren keuken 1 van 1,5 mtr lang en 1 van 3 mtr lang - 3 muren (1 van 3,5 en 1 van 8,5 mtr) - Houten kozijnen frames die om de kunststof ramen heen zitten voor en achter (voor 2 standaard ramen) (achter 4 lange ramen) - Houten plinten als nodig - Eén 2-delig houten kastdeur - 2 houten kleine deuren + kozijnen (1 voordeur en 1 deur sanitaire ruimte) - 1 houten koofje (indien nodig) - Plafond doucheruimte (1,5 x 3 mtr) - 1 kozijn scheur opvullen (+/- 0,8 cm diep) - Plafond woning mag gedaan worden afhankelijk van de prijs Buiten huis: - Buitenkist ( 1,5 cm x 1 x 1,5) en buitenkast (1,5 x 3). Mengkleuren geef ik zelf exact in waarden door en welke kleur waar op komt (meeste een wit-tint). Werkzaamheden kunnen plaatsvinden tussen 5 september en 1 oktober 2019. De woning bezoeken kan vanaf 23 augustus tot en met 1 september als ik de offerte/ prijs direct heb kan ik het direct een go geven en dan kan u de werkzaamheden zelf inplannen tussen de gestelde data. Alleen het doorspreken zal dan op korte termijn moeten gebeuren.

Buiten- en binnenschilderwerk uitvoeren

Ik zoek een schilder die binnen- en buitenschilderwerk kan uitvoeren. Het gaat om de gevelbekleding aan de voor- en achterzijde van de woning. Dit betreft ongeveer 30 à 40 m2 in totaal. Het gaat om houten en kunststof bekleding. Daarnaast moeten er 2 houten deuren en 6 kozijnen geschilderd worden.

Buiten- en binnenschilderwerk

Er dient schilderwerk aan mijn woning uitgevoerd te worden. Binnen gaat het om 5 deuren en de kozijnen. Voor buiten gaat het om 2 kozijnen op de eerste verdieping en beneden om 2 deuren en 2 raamkozijnen. Tevens is er ook nog wat gevelbekleding wat aan gepakt moet worden.

Buiten- en binnenschilderwerk

Ik wil buiten 10 kozijnen, drie buitendeuren en dakgoot, plus een buitenmuur laten schilderen en binnen de woonkamer, keuken, drie slaapkamers en trap laten schilderen. De woning is ongeveer 124 m2 en het plafond is 2,40 meter hoog ongeveer.

Buiten- en binnenschilderwerk

Ik zoek een partij die schilderwerk aan de achterzijde van mijn woning kan verrichten. Het gaat voornamelijk om buitenwerk, maar ook deels binnen. Het gaat om het schilderen van de boeiborden, kantelraam en alle kozijnen verdeeld over de twee verdiepingen en de tuindeuren. De achterzijde van mijn woning is goed bereikbaar.

Binnenschilderwerk in een vakantieverblijf

Op vakantiepark Zuytland Buiten komt half augustus een vakantiewoning leeg. De inboedel wordt verhuisd en op 1 september komen er weer nieuwe huurders wonen. We willen in de tussenliggende periode binnenschilderwerk laten verzorgen. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en willen we laten opfrissen met wit latex spuitwerk. Verder willen we al het beige schilderwerk op kozijnen, ramen en deuren wit laten schilderen. Het is een vakantiewoning met 2 verdiepingen. Het is in oud hollandse stijl ingericht, een soort boerderijstijl met houten balken. We ontvangen graag uw offerte.

Buiten- en binnenschilderwerk bij een tussenwoning

- Dakgoten voor- en achterzijde (vlak houtwerk, totaal ongeveer 14 m2); - Kozijnen 1 stuk verdieping voorzijde, 1 x vast raam + 1 x openslaand raam + badkamerraam openslaand; - Kozijnen 1 stuk verdieping achterzijde, 2 x vast raam + 2 x openslaand raam; - Begane grond voorzijde: 1 x vast raam, 1 x vast raam klein + 1 openslaand raam + voordeur en kozijn; - Begane grond achterzijde: 1 x vast raam, 1 x vast raam klein + openslaand raam + achterdeur en kozijn. - Schuurdeur en kozijn. Bestaand schilderwerk is in goede staat. Gebruikte lak bestaand schilderwerk. Het zijn allemaal houten kozijnen.

Binnenschilderwerk en wellicht buiten

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van 6 deuren en de deurposten. Daarnaast dienen de plafonds en de wanden ook geschilderd te worden. De woonkamer is 30 m2, de gang 6 m2, slaapkamer 1 6 m2 en slaapkamer 2 8 m2. Er zal wellicht ook schilderwerk uitgevoerd moeten worden aan de buitenzijde van de woning.

Schilderwerkzaamheden buiten en binnen

Ik wil graag schilderwerk laten verzorgen aan enkele buitenkozijnen en deuren. Ook moet er wat werk worden verricht aan het spachtelputz op de wand en het plafond in de gang. Ik heb eerder dit jaar schilderwerk laten uitvoeren maar dit blijkt niet dekkend genoeg te zijn. Graag laat ik dit goed dekkend uitvoeren voor de winter. Bij binnenschilderwerk is er verf gekomen op het spachtelputz. Graag laat ik dit ook herstellen.