Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bovenverdieping binnenkant schilderwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bovenverdieping binnenkant schilderwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bovenverdieping binnenkant schilderwerk

Bovenverdieping binnenkant schilderwerk

Genoemde klus gaat om schilderwerk van de gehele bovenverdieping: 1 Alle kamers met uitzondering van de badkamer zijn reeds voorzien van glasvezelbehang. Er zitten wat kleine beschadigingen in van oa boorgaten dit dient te worden bijgewerkt. Maar het grootste deel van het glasvezel is in goede staat. Na het bijwerken kan het overgeschilderd worden in Creme wit. (Ral 9001) Deze kleur zit al op bijna alle muren en de overige muren zijn standaard wit. 2 De Badkamer is alleen een klein randje wat geschilderd dient te worden. 3 De Plafonds in alle kamers dienen wit geschilder te worden. 4 Werk kan worden uitgevoerd in de bouwvak dus een extra klus tijdens de normaal rustige periode. 5 Aanbieden als totaalprijs dus inclusief materiaal etc. 6 Zie foto in de bijlage voor alle maten! Offertes alleen per mail sturen!

Binnenkant van het nieuwbouwhuis schilderen

De woning is nog in aanbouw. Graag willen wij de wanden laten schilderen en eventueel laten stuken. Schilderen van beneden en bovenverdieping. Graag een offerte voor spuitwerk + eventueel stuken.

Deuren en deurkozijnen schuren en schilderen

We willen graag een offerte voor het schuren van deuren en kozijnen. Het gaat om onderstaande deuren: Voordeur incl. Kozijn (alleen van de binnenkant) Achterdeur incl. Kozijn (alleen van binnenkant) Bovenverdieping 4 deuren incl. Kozijnen Zolder 1 deur incl. Kozijn en 1 schuifdeur

Afhankelijk van de kosten zowel binnen ...

Afhankelijk van de kosten zowel binnen als buiten het huis opfrissen. Het betreft een jaren dertig woning met hardhouten (Merbau Kozijnen). In de zitkamer (ensuite) is het ene deel nog met orgineel plafond het ander deel met plankjes plafond. Dat laatste plafond zou ik graag willen verwijderen en in originele staat herstellen. Het is een withuis de buitenmuren zou ik opnieuw willen witten (aansmeren??) Ook de bovenverdieping wil ik schilderen, eventueel behangen van slaapkamers. Afhankelijk van kosten e.e.a. in eens en anders in stappen. Bijvoorbeeld rond mei de binnenkant afronden. En volgend jaar winter de buitenkant.