Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boot schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boot schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boot schilderen

Boot schilderen

Ik zou graag mijn boot willen laten schilderen onderkant+ in kajuit zie foto voor boot. Met een maximaal budget van €250 als dat kan.

Woonboot schilderen

Het betreft het schilderen van raamkozijnen en de voordeur op een woonboot. De boot heeft voor en achter twee grotere ramen en aan beide zijkanten twee kleine ramen. De voordeur zit in het midden. Er zitten geen tientallen lagen verf op. Er is een mogelijkheid dat er klein reparatiewerk uitgevoerd moet worden. Graag ontvang ik een uurloon en de mogelijkheid tot het inschatten van de totale uren.