Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boeidelen en garage schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders / behangers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder / behanger of meerdere schilders / behangers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder / behanger een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boeidelen en garage schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze schilders / behangers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder / behanger!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende schilders / behangers in uw regio.

Voor een schilder / behanger, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boeidelen en garage schilderen

Boeidelen en garage schilderen

De 2 boeien van de aanbouw van 4 bij 4 meter en 40 cm hoog en de 2 punten van de garage van 5 meter breed en 2.50 meter hoog dienen te worden geschilderd. Op dit moment is alles groen en dient wit geschilderd te worden.

Buitenschilderwerk bij een hoekwoning

Het betreft het schilderen van deuren, kozijnen, boeidelen en garage: - 1 x voordeur donkergrijs - kozijnen voordeur en raam naast voordeur ral 9001 - kozijnen en ramen, ramen zijn 1 x 2,40 meter, 6 x en achterdeur naar tuin 1 x - eerste verdieping kozijnen en ramen, ramen zijn 1 x 2,40 meter, 6 x - kozijn en raam klein raam - 2e verdieping 1 x kozijn en raam 1 x 2,40 meter - boeidelen totale lengte 22 meter - garage deur donker grijs - boeidelen totaal 15 meter - raamkozijn 1 x 1,5 meter - tuindeur + kozijn

Buitenboel schilderen

De hele buitenboel schilderen Vervangen jullie ook boeidelen en raamlatten? 2 onder 1 kap namaak jaren 30 bouwjaar 1993 2 x dakkapel op 2 e verdieoing 1e verdiepeing 5 x openslaande ramen 1 x vast raam Beneden 4 deuren garage deur. Achter groot kzijnn met panelen en groot raam voor 1 groot voorraam 2 zijraam

Buitenschilderwerk van een woning

Wij willen graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan onze twee-onder-een-kapwoning. We willen dezelfde kleurstelling met 2 kleuren, zoals we nu ook al hebben. Het gaat om een voorgevel met 2 kozijnen met openslaande ramen, een dakgoot met overstek en een regenpijp. In de zijgevel gaat het om een kozijn met openslaand raam, schrootjes in de topgevel, en een dakoverstek. Bij de achtergevel betreft het 2 kozijnen met openslaande ramen, een dakgoot met overstek en een regenpijp. Verder is er een kozijn met poortdeur die aan beide zijden geschilderd moeten worden. Van de garage moeten de boeidelen, de kanteldeur en een kozijn in de zijgevel (beide zijden) en een deur en raampje (beide zijden) geschilderd worden. We willen de klus laten afronden voor deze zomer. We maken graag een afspraak om de conditie van het huidige schilderwerk te beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Houtwerk aan buitenkant van de woning schilderen

Ik heb een vrijstaand huis met deels kunststof en deels hout. Het gaat om 4 kozijnen, 2 deuren, boeidelen van de garage (14 meter, hier zitten delen in die slecht zijn) en de boeidelen aan het zadeldak (8 meter). Het is een overhangend dak. Hout is in redelijke staat. Wel delen vervangen en vullen, kitten aflakken in RAL 9001. Voordeur schuren en in blanke lak zetten, dubbele garagedeuren schuren en RAL 7016 aflakken. Graag de indicatie materiaal en arbeid splitsen. Hartelijk dank.

Schilderwerk aan de buitenzijde

Schilderwerk, boeidelen, deuren, kozijnen, dakgoten, erker aan voorkant woning, is momenteel donker, dit willen we graag lichter maken. Voorwaarde: voor de werkzaamheden moet een factuur worden opgemaakt met splitsing tussen kosten voor schilderwerk kantoor en woonhuis/garage, in verband met aftrekbaarheid zakelijke kosten. Verf van goed kwaliteit meenemen. Er is een foto beschikbaar.

Woning schilderen aan de buitenzijde

We willen het buitenwerk van onze woning laten schilderen. Het gaan om de kozijnen boven en beneden, dakgoten boven de eerste verdieping, nok ongeveer 8 meter hoog en de boeidelen van de uitbouwen van de woning. Beneden 2 ramen voor en een achter. Boven voor twee ramen, een zijraam en achter 2 ramen. De nok is via het dak van de garage bereikbaar. Merendeel is het opschuren en opnieuw verf opzetten. Nu een Sikkens verf erop, te leveren in overleg. Bij voorkeur wordt het schilderwerk in de maand september uitgevoerd.

Schilderwerk buiten

Buiten schilderwerk van boeidelen, boeidelen dakgoot en kozijnen. Goothoogte 2.30 meter, daarboven puntkap. Betreft een vrijstaande garage met een puntkap erop.

Schilderwerkzaamheden buiten

Wij zijn een VVE van 10 woningen. Al het wit geverfde houtwerk en ingang garage moeten geverfd worden. Het gaat om deuren, ramen, kozijnen en garage deuren van 10 woningen die naast elkaar liggen. Voorzijde en achterzijde. Begane grond en eerste etage. Plus boeidelen onder dakgoot en zijkant bij het dak (punt dak).

Schilderen buitenkant huis

Ik wil graag een gedeelde offerte voor het schilderen van het huis aan de buitenkant op de begane grond, 1e en 2e verdieping. Ook is hier en daar wat houtwerk verrot en moet vervangen worden. Graag in 1 klus. Gaat om kozijnen en boeidelen. Kunststofgevel in de punt schoonmaken. Het is een hoekwoning met een garage(deze ook schilderen).